Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 57. Beogradski novogodišnji festival

57. Beogradski novogodišnji festival

Od 16. do 30. decembra u halama 1, 1a, 2 i 4 Beogradskog sajma biće održan 57. Beogradski novogodišnji festival, nekadašnji Novogodišnji vašar.

Beogradski novogodišnji festival je novo ime za staru i prepoznatljivu manifestaciju zabave i dobre kupovine.

Promenjen je i koncept i više nije manifestacija namenjene prvenstveno najmlađima. Zahvaljujući novim sadržajima, u ovom svojevrsnom uvodu u novogodišnje praznično raspoloženje i veselje mogu da uživaju i odrasli.

Na Beogradskom novogodišnjem festivalu posetioce očekuju najkvalitetniji novogodišnji sadržaji: zabava i druženje, klizališta, koncerti, predstave, zabavni programi za decu, kupovina poklona i robe široke potrošnje po prazničnim cenama.Za dž

U hali 1 biće smešten zabavni park sa ringišpilima i drugim rekvizitima za zabavu najmlađih, dok će u hali 1A biti roba široke potrošnje. Prvi put će se tokom ovogodišnjeg festivala u hali 4 smestiti zabavna sajber-zona, namenjena novim generacijama.

U okviru gejming zone biće održano međunarodni Counter Strike turnir. Posebno će biti organizovani programi za decu od tri do osam godina. Za sve posetioce biće otvoren kafić. Na centralnoj bini tokom trajanja festivala smenjivaće se blogeri i influenseri, ono što interesuje mlađu populaciju.

Festival je deo manifestacije „Beogradska zima“, koju organizuju Grad Beograd, Turistička organizacija Beograda, Beogradski sajam, Dečji kulturni centar i Centar beogradskih festivala (CEBEF).

Ulaz je besplatan. Radno vreme od 10.00 do 22.00.

Uskoro ćemo objaviti više informacija. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.