Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 6. Sajam sporta na Beogradskom sajmu

6. Sajam sporta na Beogradskom sajmu

Od 24. do 26. novembra u hali 1 Beogradskog sajma Sportski savez Srbije organizovaće šesti međunarodni Sajam sporta.

Na programu će biti besplatni seminari, predavanja i radionice o najvažnijim temama u sportu.

Besplatni zdravstveni pregledi biće dostupni na štandu Zavoda za sport i medicinu, a na raposlaganju je 20 terena za aktivaciju, poligon za atletiku i kros fit, trambulina, ski skakaonica, tatami za borilačke sportove, teretana i još mnogo toga.

Sajam sporta 2017: Srbija, zemlja sportaZa dž

Ove godine Sajam sporta pod sloganom „Srbija, zemlja sporta“ okupiće 150 teritorijalnih sportskih saveza, 87 nacionalnih granskih sportskih saveza, predstavnike najznačajnih sportskih institucija u našoj zemlji, od Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, Paraolimpijskog i Olimpijskog komiteta Srbije, kao i najvažnije nacionalne sportske i obrazovne institucije. Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske je specijani gost Sajma.

– U skladu sa ovogodišnjim sloganom, tokom tri dana trajanja Sajma, podsetićemo se sjajnih sportskih rezultata koje je Srbija ostvarila u tekućoj godini, promovisati sportove, predstaviti nove sportske veštine, edukovati se, ali i zabavati. Pozivam sve da nas posete na Beogradskom sajmu da zajedno slavimo sport i prave vrednosti i brojimo neverovatan broj medalja iz sportske godine za nama – izjavio je Nemanja Svjetličić, direktor manifestacije Sajam sporta.

Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista.

Radno vreme Sajma je od 10.00 do 19.00, a ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.