Izdvajamo
Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » BenQ MW533 projektor

BenQ MW533 projektor

Kompanija BenQ nastavlja aktivno da radi na razvoju ozbiljnih biznis projektora, što još jednom pokazuje i dokazuje modelom MW533 koji spaja kompaktnost i moderan dizajn sa vrhunskim radnim karakteristikama. Skrojen za jednostavno rukovanje i pouzdane performanse u prostorijama za sastanke za svaki dan, BenQ MW533 kombinuje kvalitet svetle i velike slike, intuitivan rad bez problema/zadrške i udobnu digitalnu konektivnost sa ekološki promišljenim uštedama energije i niskim ukupnim troškovima vlasništva. BenQ MW533 u biti predstavlja ozbiljan poslovni Eco projektor koji i vredi i štedi…

BenQ je MW533 dizajnirao u duhu većine svojih biznis projektora. Tu su jednostavne linije, moderan dizajn, besprekorna izrada i upotreba kvalitetnih materijala, koji obećavaju dug životni vek projektora. Pod materijalima se misli ne samo na one koji čine finalnu završnicu i koji su deo izrade, već i na izbor core hardverskog sklopa i kompletnu elektroniku. Srce BenQ MW533 projektora čini DLP čip poslednje generacije koji operiše maksimalnom radnom rezolucijom od 1280×800 piksela, što je više nego dovoljno da prezentacije izgledaju odlično na velikom platnu. Maksimalno osvetljnje kojem raspolaže projektor je 3300 ANSI Lumena, dok je dinamički kontrast 15000:1. Odnos stranica koji nudi je 16:10, a raspon slike se kreće između 60″~300″‎.

Eksluzivna BenQ-ova inovacija koja krasi i ovaj projektor, poznata SmartEco tehnologija usavršava mogućnosti uštede energije DLP čipa, istovremeno isporučujući beskompromisni osvetljaj, izvrstan kvalitet slike, optimizovan vek trajanja lampe sa smanjenim korišćenjem lampe i ukupnim troškovima vlasništva/posedovanja. SmartEco tehnologija omogućava korporacijama da smanje potrošnju struje na lampi i održavaju niske troškove pomoću dinamične karakteristike uštede energije, dok isporučuju ultra živahna iskustva gledanja slike i video zapisa u svakoj prezentaciji i svakoj podržanoj rezoluciji. U biti SmartEco tehnologija smanjuje snagu lampe dok isporučuje najfiniji kvalitet slike, tako što detektuje ulazni sadržaj da bi se utvrdila neophodna količinu osvetljaja za optimalne performanse boja i kontrasta.

Kvalitet slike koji donosi MW533 projektor je impresivan. Sve boje su maksimalno verno reprodukovane, dok je detaljnost fantastična i iznad proseka, što ga čini rešenjem poželjnim za projektovanje kompleksnih prezentacija. Svi testovi pokazuju superiornost ovog projektora na polju kvaliteta slike, a Altona testovi ističu i njegovu snagu na multimedijalnom polju. U OSD-ju projektora moguće je dodatno upravljati kvalitetom slike, ali i definisati neka veoma zanimljiva setovanja. To samo pokazuje koliko je BenQ snage i energije uložio u ovaj projektor i njegovo nastajanje. Na sve rečeno svakako treba dodati i cenu MW533 projektora koja je sasvim korektna i zbog koje će sigurno bez većih muka pronaći put do velikog broja konzumenata.

Cena (sa PDV-om): 64.199,00 dinara

Kontakt: List

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.