Naslovna » Izlasci » Festivali » Best of Kids Fest u bioskopu „Vlada Divljan“
Best of Kids Fest
Best of Kids Fest

Best of Kids Fest u bioskopu „Vlada Divljan“

Od 8. do 14. novembra u bioskopu „Vlada Divljan“ biće održana revija filmova sa ovogodišnjeg 13. Kids Fest-a, pod nazivom Best of Kids Fest.

U okviru revije filmova Best of Kids Fest najmlađi ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da pogledaju sedam najboljih filmova sa dečijeg filmskog festivala, od čega pet igranih, jedan animirani, i jedan dokumentarni film.

U pitanju su filmovi namenjeni uzrastu od sedam do 18 godina, i to: „Priča o jezeru„, „O sovama i miševima„, „Laste i Amazonci„, „Džekova rođendanska želja„, „Luiza na obali„, kao i dva trenutno najgledanija filma na 13. Kids Fest-u u kategoriji namenjenoj tinejdžerima – „Dnevnik šonjavka: dugo putovanje“ i „Izgubljeno nađeno„.

Američki film „Dnevnik šonjavka: Dugo putovanje“ donosi priču o Gregu Hifliju, kome mama kvari planove za letnji raspust tako što organizuje porodični put i posetu prabaki.

Kada mu se učini da stvari ne mogu biti gore, njegova mama donosi odluku da će to biti odmor bez telefona i ostalih gedžeta. Međutim, Greg bi učinio skoro sve da ode na gejming konferenciju i upozna njegovog idola.

Film koji takođe stiže iz SAD, „Izgubljeno-nađeno“, prati priču o braći Endiju i Marku, tokom boravka kod ujaka na zabačenom ostrvu, na kome je njihov deda sakrio blago. Kako bi pronašli blago i otkrili istinu, oni će morati da se suoče sa mračnim i misterioznim delovima ostrva, ali i sa zlim silama koje će učiniti sve da ih spreče u potrazi.

Cena ulaznice za sve filmove sa revije Best of Kids Fest biće 150 RSD po projekciji.

Dečiji filmski festival Kids fest se po 13. put održava širom Srbije, i traje do 7. novembra, pod sloganom „Pod filmskim kišobranom“. (danubeogradu.rs)

Best of Kids Fest – repertoar

Sreda, 8. novembar (18.30) Priča o jezeru
Četvrtak, 9. novembar (18.30) O sovama i miševima
Petak, 10. novembar (18.30) Laste i Amazonci
Subota, 11. novembar (18.30) Izgubljeno – nađeno
Nedelja, 12. novembar (18.30) Čekova rođendanska želja
Ponedeljak, 13. novembar (18.30) Dnevnik šonjavka: Dugo putovanje
Utorak, 14. novembar (18.30) Luiza na obali