Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Drugi Whisky Fair sledećeg vikenda
Čuveno piće dobilo je svoj sajam u Beogradu
Čuveno piće dobilo je svoj sajam u Beogradu

Drugi Whisky Fair sledećeg vikenda

Dorćol Platz je ove godine domaćin manifestacije Whisky Fairsajma viskija koji je najavljen za subotu i nedelju, 25. i 26. novembar.

Prvi Whisky Fair održan je prošle godine u Mikseru, uz prisustvo više od dve hiljade zainteresovanih Beograđana. Drugi, poslednjeg vikenda novembra 2017. godine, ponudiće sadržaje slične prvom.

Posetioci će imati priliku da degustiraju oko 100 različitih vrsta viskija iz raznih krajeva sveta, prisustvuju radionicama na temu viskija sa vrhunskim predavačima, saznaju činjenice o viskiju koje do sada nisu znali i dobro se zabave uz muzički program.Alkohol može biti štetan po zdravlje!

Ulaznice za Whisky Fair mogu se nabaviti na blagajni Dorćol Platza, po ceni od 350 dinara. Cena karte podrazumeva ulazak na sajam, kupon u vrednosti od 100 dinara, kao i staklenu čašu koju svaki posetilac zadržava.

Radno vreme sajma je u subotu 25. novembra od podneva do 2 časa posle ponoći i u nedelju od 12 do 20 časova.

Najpopularnija viski porodica dolazi pravo iz Ličburga u Tenesiju da uveliča beogradski Whisky Fair. Na sajmu će se čuti više o najstarijoj i najslavnijoj američkoj destileriji.

Predavanja su planirana za oba dana trajanja sajma, od 14 do 15.30 časova, uz kotizaciju od 1000 dinara i prijavu u inbox na Facebook strani Whisky Fair Beograd.

Radionice su u subotu od 16 do 17 i u nedelju od 14 do 15 časova, takođe po ceni od 1000 dinara i sa prijavom u u inbox na Facebook strani Whisky Fair Beograd. Na ovoj stranici se redovno objavljuju nove informacije o sadržajima i programu.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.