Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Ivo Pogorelić 16. i 18. decembra u Kolarcu

Ivo Pogorelić 16. i 18. decembra u Kolarcu

Dve večeri, 16. i 18. decembra od 20.00, u Velikoj dvorani Zadužbine Ilije M. Kolarca (Studentski trg 5) nastupiće Ivo Pogorelić.

Čuveni Ivo Pogorelić, jedan od najintrigantnijih pijanista današnjice, krajem jeseni 2017. vraća se Beograd posle skoro trideset godina od poslednjeg nastupa.

Ekskluzivni solistički nastupi ovog izvanrednog pijaniste pobuđuju veliku pažnju publike iz cele zemlje i sigurno će biti među najvažnijim muzičkim događajima u 2017. godini.

Cene ulaznica su 5000, 6000 i 7000 RSD.

*** Najnovija informacija: karte su rasprodate za oba koncerta! Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovim koncertom, molimo da kliknete na ovaj link. (danubeogradu.rs)

Ivo Pogorelić, klavir – program

Pogorelić će na koncertu 16. decembra, u pratnji Simfonijskog orkestra RTS-a i dirigenta Bojana Suđića, svirati Dvoržakovu Simfoniju br. 9 i Šopenov Koncert za klavir u ef-molu.

Na resitalu dva dana kasnije, 18. decembra, na istom mestu, program će biti donekle izmenjen u odnosu na najavljeni: Fantazija u ce-molu V.A. Mocarta i Sonata op. 57 „Apasionata“ L. van Betovena, Sibelijusov Valse triste op. 44 i Sonata br. 2 u be-molu S. Rahmanjinova.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.