Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Musicology: Jazzanova Live feat. Paul Randolph u Beogradu!

Musicology: Jazzanova Live feat. Paul Randolph u Beogradu!

U okviru koncertnog serijala Musicology Sessions berlinski DJ kolektiv Jazzanova nastupiće u klubu Bitefartcafe, 12. i 13. decembra.

Jazzanova Live feat. Paul Randolph biće četvrti izvođač serijala Musicology koji će trajati do maja 2018. Karte po promotivnoj ceni možete pronaći na prodajnim mestima Eventima i DDtickets mreže.

Jedina konstanta ovog eklektičnog sastava iz Berlina jeste promena i sve progresivniji zvuk. Jazzanova je bend koji je prerastao nekada semplovan zvuk i ustalio se kao autorski live band projekat 2009. godine.

U proteklih pet godina, Jazzanova Live feat. Paul Randolph nastupali su širom planete, na festivalima poput Melt!, Flow, Capetown Jazz, Java Jazz, North Sea Jazz i drugih. Time je ovaj bend uspeo u svom dugogodišnjem poduhvatu – da energiju svojih produkcija, remiksa i didžejinga prenese na live stejdž.

Ko god je imao prilike da ih čuje uživo, bio je na čudesnom muzičkom putovanju. Jazzanova u potpunosti uspeva da prenese maestralnost svojih produkcija, uz fenomenalan bend koji ih pratina nastupima uživo.

Jazzanova: Now There Is We

Albumom „Funkhous Studio Sessions“, koji je izašao 2012, Jazzanova je konačno prešla na sledeći nivo. Njihov prvi album sa živom muzikom je zadovoljio svakog istinskog ljubitelja muzike, sa afinitetom ka toplom, dubokom i istinskom muziciranju, punom soula.

Singl „Now There Is We“ u saradnji sa Paulom Randolphom koji se pobrinuo za vokalne deonice i napisao inspirativan tekst, kao što samo on ume, doneo je fenomenalan ishod, zaraznu mešavinu vokalnog hausa i soul ful popa, sa dubokim bas linijama. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.