Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (16. novembar 2017)
Novi filmovi u bioskopima: Liga pravde
Novi filmovi u bioskopima: Liga pravde

Novi filmovi u bioskopima (16. novembar 2017)

Novi filmovi – „Liga pravde„, „Kako ubiti Gantera„, „Predgrađe“ i „Crveni pas“ prikazivaće se u bioskopima od 16. novembra 2017. godine.

Liga pravde

https://youtu.be/8UBVkfljcfQ

Podstaknut ponovnom verom u čovečanstvo i inspirisan Supermenovim nesebičnim činom, Brus Vejn traži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Dajane Prins, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Betmen i Čudesna žena moraju da pronađu tim superljudi kako bi otklonili novu pretnju. Liga pravde nisu samo njih dvoje već i Akvamen, Siborg i Fleš. Ali… možda će biti prekasno da se spasi planeta od napada katastrofalnih razmera.

Originalni naslov i prevod na srpski: Justice League / Liga pravde. Dužina trajanja filma: 120 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: akcija, avantura, fantazija. Uloge: Gal Gadot, Ben Affleck, Ezra Miller, Jason Momoa, Henry Cavill. Reditelj: Zack Snyder.

Kako ubiti Gantera

Novi filmovi u bioskopima: Kako ubiti Gantera

Grupu ekscentričnih ubica nervira Ganter, najpoznatiji plaćeni ubica na svetu, i odlučuju da ga ubiju. Plan ne ide kako su zamislili, jer… Postoji samo jedan problem: Ganter – koji je uvek korak ispred njih.

Originalni naslov i prevod na srpski: Killing Gunther / Kako ubiti Gantera. Dužina trajanja filma: 93 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: komedija. Uloge: Arnold Schwarzenegger, Cobie Smulders. Reditelj: Taran Killam.

Crveni pas

Novi filmovi: Crveni pas

Kada jedanaestogodišnji Majk ode da živi sa dedom na njegovu farmu u zabačenom delu zapadne Australije, oseća se odbačenim i usamljenim. Ali uskoro će se njegov život pretvoriti u neverovatnu avanturu kada se upozna sa crvenim psom koga on naziva Plavi. Film stvoren za decu i porodicu, za zajedničko uživanje u priči o prijateljstvu i vernosti. Kritičari kažu da na šarm ovog filma ne možete da ostanete imuni čak ni ako ste ljubitelj mačaka. Stara australijska legenda o crvenom psu našla je svoje mesto i u ovom ostvarenju.

Originalni naslov i prevod na srpski: Red Dog: True Blue / Crveni pas. Dužina trajanja filma: 88 minuta. Država i godina proizvodnje: Australija / 2016. Žanr: komedija, drama, porodični. Uloge: Jason Isaacs, Levi Miller, Bryan Brown. Reditelj: Kriv Stenders.

Predgrađe

Novi filmovi u bioskopima: Predgrađe
Dobitnici nagrade Oskar, braća Koen i Džordž Kluni snimili su napetu kriminalističku misteriju smeštenu u sredinu prošlog veka u predgrađu, gde se najbolje i najgore ljudske osobine održavaju kroz dela na oko mirnih i običnih suseda. Suburbikon je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima… Savršeno mesto za podizanje porodice, a u leto 1959. godine porodica Lodž je upravo to učinila. Ali mirna spoljašnost skriva uznemirujuću stvarnost. Mirna atmosfera zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja. Ovo je priča o ljudima s manama koji čine loše stvari.

Originalni naslov i prevod na srpski: Suburbicon / Predgrađe. Dužina trajanja filma: 104 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: krimi, tragikomedija. Uloge: Oscar Isaac, Matt Damon, Julianne Moore, Josh Brolin. Reditelj: George Clooney.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.