Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (30. novembar 2017)
Novi filmovi: Praznik sa Olafom
Novi filmovi: Praznik sa Olafom

Novi filmovi u bioskopima (30. novembar 2017)

Novi filmovi – „Čudo“, „Tuđu glavu nosim“, ali i „Meda Pedington 2“, kao i „Zaleđeno kraljevstvo“ + „Praznik sa Olafom“ prikazivaće se u bioskopima od 30. novembra 2017. godine.

Zaleđeno kraljevstvo (2013) + Praznik s Olafom

https://youtu.be/2QgY_fmbCCM

Zahvaljujući magiji iz Diznijevog studija, pred praznike koji nam stižu, vratićemo se u Arendel, u novoj animiranoj 21-minutnoj avanturi „Praznik sa Olafom“. U sinhronizaciji ove nove divne avanture učestvovali su poznati glumci: Stefan Bundalo, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Ivan Bosiljčić, Marko Gvero, dok su numere izvodili: Aleksandar Sedlar, Lejla Hot, Jelena Gavrilović i Ivan Bosiljčić. U novoj avanturi Olaf se udružuje sa Svenom u veseloj misiji. Njih dvojica prečešljaće kraljevstvo uzduž i popreko kako bi pronašli najljepši praznični običaj i spasili prvi Božić za svoje prijatelje. Ali, ispostaviće se da su običaji veoma lični i da je ono što čuva jedna porodica, za drugu čudno. Zato će Olaf zgrabiti sve što može da bi usrećio svoje prijatelje.

Uz četiri potpuno nove i originalne pesme biće prikazan i Oskarom nagrađeni animirani film „Zaleđeno kraljevstvo“ iz 2013. godine.

Originalni naslov: Olaf’s Frozen Adventure. Dužina trajanja filma: 128 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: animirani. Reditelji: Stevie Wermers-Skelton i Kevin Deters.

Čudo

Novi filmovi: Čudo

Film baziran na bestseleru Njujork tajmsa, „Čudo“, neverovatna je inspirativna topla priča o Avgustu Pulmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Posle 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno da ide u školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole. Avgust u školu kreće s puno straha i neverice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja…

Originalni naslov: Wonder. Dužina trajanja filma: 113 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: drama. Uloge: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson. Reditelj: Steve Chbosky.

Tuđu glavu nosim

Novi filmovi: Tuđu glavu nosim

Ukratko, dva para, dele savršeno prijateljstvo. Međutim, Penelopi i Pjer ipak postaju ljubavnici. Posle noći strastvene ljubavi odlučuju da prekinu, ali se sudbina poigra sa njima…

Originalni naslov: L’un dans l’autre. Dužina trajanja filma: 85 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2017. Uloge: Stephane De Groodt, Louise Bourgoin. Reditelj: Bruno Chiche.

Meda Pedington 2

Novi filmovi: Meda Pedington 2

Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvedić Pedington, vraća se na velika platna i u novoj avanturi. Sada kada se Pedington srećno smestio kod porodice Braun, kao ravnopravan član zajednice, širi radost i ljubav gde god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tetke Lusi, Pedington nailazi na savršenu knjigu u antikvarnici ali će morati da odradi niz poslova kako bi mogao da je kupi. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Pedingoton i Braunovi će morati da krenu u potragu za lopovom.

Originalni naslov: Paddington 2. Dužina trajanja filma: 104 minuta. Države i godina proizvodnje: Francuska, VB / 2017. Žanr: animirani, porodični, komedija. Uloge: Hugh Grant, Brendan Gleeson, Hugh Bonneville, Sally Hawkins. Reditelj: Paul King.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.