Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Ritam nereda u Domu omladine: 30 godina postojanja

Ritam nereda u Domu omladine: 30 godina postojanja

Pankeri koji slave 30 godina postojanja – Ritam nereda – održaće koncert u Domu omladine Beograda, 25. novembra od 20.00.

Prethodno su nastupili u Novom Sadu a to je bio još jedan koncert za pamćenje.

– Posle onakvog koncerta u Novom Sadu šta drugo da kažem nego da jedva čekamo da izađemo na binu u Amerikani. Kada završimo ovu proslavu 30 godina benda malo ćemo pauzirati a onda ćemo da se bavimo nekim novim stvarima koje planiramo za iduću godinu – rekao je Boban Petronić, frontmen ovog novosadskog sastava.

Pored benda Ritam nereda na bini Doma omladine biće i tri mlađa sastava na koje „Neredi“ žele da skrenu pažnju publici. Prvi će nastupiti mladi sastav iz Sremske Mitrovice – Spunk. Oni su nedavno objavili album prvenac „System Error“ koji će i koncertno predstaviti publici.

Posle njih na binu se penju Sarajlije Flatline koji su dobro poznati po svom teškom metal zvuku, a tik pred Ritam Nereda sviraće jedan od najboljih thrash metal bendova u Srbiji – Putrid Blood iz Šida. Oni iza sebe imaju odličan album „Absolute Profit“, a kako saznajemo, uskoro se očekuje još jedno izdanje.

Ulaznica za koncert je ostalo malo, a cena je 1000 dinara (Eventim ili Felix Shop, TC Sremska). Ukoliko ih bude, na dan koncerta karta će koštati 1500 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.