Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » The Frajle u Sava centru 24. novembra

The Frajle u Sava centru 24. novembra

U petak 24. novembra od 20 časova, u Velikoj dvorani Sava centra, pred beogradskom publikom su The Frajle – novosadski ženski kvartet specifičnog akustičnog pop zvuka.

Koncert kojim promovišu svoj četvrti album „Ljubav na dar“ treći je njihov nastup na sceni Sava centra. Pored numera sa novog albuma, publika će imati priliku da čuje pesme sa starijih albuma – „B strana lјubavi“, „A strana lјubavi“ i „Naš prvi album sa putovanja“.

Cene ulaznica, koje se mogu kupiti na blagajni Sava centra ili putem Eventim prodajne mreže, su 1600, 1800 i 2000 dinara.

Beogradski nastup za The Frajle je, zapravo, jedan u nizu koncerata u okviru turneje po gradovima regiona, gde je bend veoma popularan.

Četiri dame – Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, na sceni su u kombinacijama dve akustične gitare i četiri vokala. Njihov repertoar su numere u rasponu od rusko-ciganske muzike do aktuelnih pop-rok pesama, uvek uz originalne kostime. Pored koncerata na trgovima, salama i pozorišnim dvoranama, Frajle se mogu pohvaliti nastupima na neobičnim mestima – u avionu na 10.000 metara iznad zemlje, Evropskom parlamentu u Briselu, bolnici, manastiru, dečijem vrtiću, izlogu…

The Frajle su osvojile brojne nagrade, među kojima su dve MTV nagrade (MTV Gold Award za spot “Fina” i za  spot “Pare vole me” – remix DJ Gramophondzie), Oskar popularnosti za najprodavaniji album, Oskar popularnosti za najbolju pop grupu, “Runjićev galeb”, za doprinos u muzici, “NAXI Radio nagradu za najslušaniju pesmu”, “Zlatna Bubamara za balkansku grupu godine”, nagrada „Good Feeling”, zatim, “Hello nagrada za humanost” i još niz raznih nagrada i priznanja publike, medija, kolega, kritičara…

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.