Naslovna » Izlasci » Akcije » Trojka iz bloka na Trgu republike 4. novembra

Trojka iz bloka na Trgu republike 4. novembra

Sportsko-humanitarni projekat Trojka iz bloka biće održan u Beogradu u subotu, 4. novembra od 12.00 do 15.00 na Trgu republike.

Cilj je da se pomogne socijalno ugroženoj porodici Petrović iz Ripnja.

Simbolična donacija za učešće na turniru je 300 dinara, a pored toga sredstva se prikupljaju i slanjem SMS poruke na humanitarni SMS broj 7763 (cena jedne poruke je 100 dinara – bez PDV-a – za Telekom, Telenor i VIP mreže).

Projekat Trojka iz bloka (www.trojkaizbloka.org) je humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena zvezda i KK Partizan.

Specijalni gosti koji će nastupiti na turniru Trojka iz bloka biće najbolji evropski košarkaški fristajler Nemanja Blažić Triki, legenda svetskog rukometa Neđo Jovanović, reperi iz Beogradskog sindikata Škabo i Ogi, reper Marlon Brutal, rep grupa Tehacela Familija, didžej Paja Koba33.

Od 2005. godine, pod sloganom „Deca su naša budućnost“, Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je 1,8 miliona evra donacija i pomogla više od 1.700 socijalno ugroženih višedetnih porodica koje broje oko 12.000 dece. (danubeogradu.rs)