Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vračar Rocks u Božidaracu: Mravi i Auf Wiedersehen zajedno na koncertu

Vračar Rocks u Božidaracu: Mravi i Auf Wiedersehen zajedno na koncertu

Poslednja novembarska svirka u okviru festivala Vračar Rocks u subotu 25. novembra dovodi na scenu u Božidarcu rok bendove Mravi i Auf Wiedersehen.

Koncert počinje u 20 časova.

Ulaznice se po ceni od 400 dinara mogu kupiti u Felix Shop-u, TC Sremska. Na ulazu je cena karte 500 dinara.

Za prvi zajednički nastup dva beogradska benda organizatori kao ekskluzivnu najavljuju tehniku, koja se specijalno za ovu priliku doprema u Božidarac, i goste iznenađenja.

Beogradski sastav Mravi debitantski album „Na travi“ objavio je pre gotovo dvadeset godina. Bend se posle toga raspao i tek su 2011. godine odlučili da se okupe i snime singl „Mlad čovek“. Godinu dana kasnije usledio je singl „Okovani“, nedavno i numere „Vremeplovi“, „Sreća celog sveta“… a za 2018. najavljuju album pod nazivom „Na ivici čovečanstva“. Inače, Mravi su: Petar Rudić, Nebojša Anđelković, Miloš Delić, Aleksandar Dervišević i Saša Ivanović.

Auf Wiedersehen (Zdravo, doviđenja) je beogradski rokenrol / elektro bend, nastao 2010. godine, koji svoj muzički stil opisuje na sledeći način:
Minimalistički pristup muzici, uz repetitivni gruv, energiju i zvuk koji ne podleže nikakvim kompromisima i stereotipima. Izbegavajući svaka tačna žanrovska određenja muzika benda se najšire može okarakterisati kao snažni elektronski gruv u kombinaciji sa rokenrol i bluz gitarama. Koncertno izvođenje je otvorenije forme, sa elementima improvizacije.
Prvi album pod nazivom Auf Wiedersehen objavili su u junu 2016. godine.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.