Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Beogradska filharmonija: Supernova – rasprodata!

Beogradska filharmonija: Supernova – rasprodata!

Novogodišnji koncerti „Supernova“ koje će održati Beogradska filharmonija u Beogradu i Novom Sadu – biće maksimalno posećeni!

Naime, za manje od tri dana sve ulaznice su rasprodate. Najbrži ljubitelji slušaće super-heroje iz holivudskih filmova 28. i 29. decembra u Kolarcu, kao i u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, 30. decembra.

U ulozi super-heroja sa dirigentskom palicom biće Alan Bjelinski, najveći šoumen među dirigentima. Dobro poznat publici koja prati novogodišnje koncerte, dirigent koji dolazi iz Hrvatske ne skriva oduševljenje što će ponovo predvoditi filharmonijsku zabavu.

U prodaji po 100 karata za stajanje! Kliknite OVDE!

Supernova za super-heroje

– Jedva čekam prvu probu jer već sada vidim da ovi fantastični aranžmani imaju razloga da pobude interes izvrsnih Beogradskih filharmoničara, a to je ujedno i pravi ključ za sveukupni doživljaj kog zajednički želimo da podelimo sa beogradskom i novosadskom publikom – rekao je Alan Bjelinski.

Jedan od najčuvenijih kompozitora filmske muzike Eliot Goldental, tvorac melodija za holivudske blokbastere („Intervju sa vampirom“, „Dragstor kauboj“, „Osmi putnik“, „Frida“) je pre desetak dana na svom tviter nalogu najavio da će Beogradska filharmonija izvesti njegovu muziku iz legendarnog filmskog serijala o Betmenu.

Pored ovog super-heroja publika će još čuti muziku koja krasi Supermena, Spajdermena, Zoroa, Ajronmena i mnoge druge. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.