Naslovna » Izlasci » Akcije » Beogradska zima 2017: Program u Domu omladine Beograda
Beogradska zima 2017: Program u Domu omladine Beograda
Beogradska zima 2017: Program u Domu omladine Beograda

Beogradska zima 2017: Program u Domu omladine Beograda

Deo manifestacije Beogradska zima 2017 biće organizovan i u Domu omladine Beograda. Učestvovanje je besplatno ali je potrebno prijavljivanje.

Tokom decembra i januara veliki broj izvođača učestvovaće u okviru ove manifestacije na više lokacija u gradu, a ponuđeni sadržaj odgovara raznim uzrastima i ukusima, pa je prava prilika za provod Beograđana i njihovih gostiju tokom novogodišnjih praznika.

Dom omladine Beograda biće domaćin četvorodnevnog programa raznovrsnih kreativnih radionica za učesnike svih generacija.

Broj učesnika po radionici je ograničen, a učesnici se mogu prijavljivati putem mejla organizatora, Udruženja „Edu-lend“ – edu.lend@yahoo.com.

Beogradska zima 2017 – DOB

Utorak, 26. decembar (10.00-16.00) – Klub
Radionica: Izrada novogodišnjih ukrasa
Mentori: studenti dizajna Fakulteta savremenih umetnosti u Beogradu
Pozvani su učenici mlađih razreda beogradskih osnovnih škola da zajedno sa svojim učiteljima učestvuju u radionicama. Do sada je potvrđeno učešće škola „Gavrilo Princip“ i „Drinka Pavlović“. Za tvorce najkreativnijih ukrase slede nagrade.Za dž
Biće organizovane tri radionice, a broj polaznika je do 30 učenika po radionici.
Radionicu od 14.00 vodiće poznata modna dizajnerka Suzana Perić koja će sa timom svojih dizajnera zajedno sa učesnicima radionica praviti novogodišnje ukrase od tekstila.

Utorak, 26. decembar (18.00-20.00) – Amerikana
Modna revija: Stari Beograd
Kulturno-umetnički program namenjen najstarijim sugrađanima u izvođenju Dnevnih centara i klubova pri ustanovi Gerontološki centar Beograd.
Detaljne informacije možete dobiti putem mejla edu.lend@yahoo.com
Maksimalni broj učesnika: 70.

Sreda, 27. decembar (17.00-19.00) – Klub
Radionica: Izrada novogodišnjih ukrasa
Radionica izrade novogodišnjih ukrasa: sugrađani u trećem dobu uz podršku studenata dizajna Fakulteta savremenih umetnosti u Beogradu.
Svi zajedno na kraju radinice odabraće najkreativnije ukrase koji će se naći na novogodišnjoj jelki ispred Doma omladine Beograda.
Maksimalni broj učesnika u radionici: 30.

Sreda, 27. decembar (19.00-21.00) – Klub
Radionica: Novogodišnje šminkanje
Radionice svečanog mejkapa vode profesionalni šminkeri Akademije za estetiku i kozmetologiju. Pozvane su sve punoletne dame da učestvuju u zabavnoj i korisnoj radionici. Maksimalni broj učesnica: 30.
Detaljne informacije možete dobiti putem mejla edu.lend@yahoo.com

Četvrtak, 28. decembar (10.00-12.00) – Klub
Likovna radionica
Likovne radionice namenjene mlađim razredima beogradskih osnovnih škola na temu „Želim od Deda Mraza“. Učenici crtaju i slikaju tehnikom po izboru na zadatu temu, a autore najboljih radova očekuju nagrade. Pozvani su učenici mlađih razreda da sa učiteljima ili sa roditeljima dođu na zabavne radionice crtanja. Najlepši radovi biće izloženi na panou u Domu omladine Beograda.
Broj učesnika radionice: do 30.

Četvrtak, 28. decembar (12.00-14.00) – Klub
Radionice pisanja novogodišnjih želja
Učenici pišu Deda Mrazu pismo u stihovima na zadatu temu, a autore najboljih radova očekuju nagrade. Pozvani su učenici petog i šestog razreda da sa učiteljima, nastavnicima ili roditeljima dođu na zabavne radionice stvaranja stihova. Najbolji radovi biće izloženi na panou u Domu omladine Beograda.
Broj učesnika radionice: do 30.
Do sada je potvrđeno učešće učenika škole „Gavrilo Princip“.

Četvrtak, 28. decembar (14.00-15.00) – hol
Postavka i otvaranje izložbe: „Beogradska zima 2017 – očekujem od Deda Mraza?“

Četvrtak, 28. decembar (18.00-20.00)
Kićenje novogodišnje jelke ispred Doma omladine Beograda.
Program vodi modna kreatorka Suzana Perić, uz podršku javnih ličnosti. Jelku će krasiti i izabrani radovi sa kreativnih radionica, a pomoć u ukrašavanju deci ce pružiti i Deda Mraz, posle čega sledi druženje sa Deda Mrazom i podela poklona.
Prijavljivanje putem mejla edu.lend@yahoo.com

Petak, 29. decembar (20.00-24.00) – Klub
Tinejdž žurka i takmičenje u karaokama

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.