Naslovna » BG svaštara » Promocije » Blitz Film ide krupnim koracima napred u predstojeću godinu!

Blitz Film ide krupnim koracima napred u predstojeću godinu!

Sitno brojimo do kraja i ove uspešne  2017. godine za kompaniju Blitz Film & Video Distribucija koja beleži rekordne rezultate gledanosti filmova koji se nalaze u njenoj distribuciji.

Publici smo doneli pregršt sjajnih filmova: od drama, spektakala, vrhunskih akcija do dečijih animiranih remek dela publika je uživala u najkvalitetnijim filmskim ostvarenjima. Dunkirk, King Kong, Atomska plavuša, La La Land, Liga Pravde, Čudesna žena, Lego Batman samo su neki od uspešnih naslova koje je Blitz Film distribuirao ove godine. Kao posebna poslastica za kraj godine od danas u bioskope kreće i film MEDA PEDINGTON 2 koji je na pretpremijernim prikazivanjima, od samo 4 dana, videlo preko 6000 ljudi.

Prema rečima direktora, gospodina Vladana Sretenovića Blitz Film je ove godine na tržište izbacio 57 filmova,  koje je do sada videlo oko  1.050.000 gledalaca. Sretenović posebno naglašava da je za narednu  godinu planirano povećanje broja premijernih filmova te se očekuje cifra od čak 80 premijernih i ekskluzivnih naslova za tržište Srbije i Crne Gore u 2018 – toj.

Direktor Blitz Film-a posebno ističe da je kompanija ove godine pažnju posvetila i društveno angažovanom filmu pre svega puštajući u distribuciju film ČUDO koji je predstavljao deo strategije ukazivanja na problem vršnjačkog nasilja u školama. Film je i dalje u bioskopima, a po fenomenalnim rezultatima izgleda da smo preduzeli pravi i promišljen korak, ističe Sretenović, i doprineli da i mi kao distributerska kuća društvu ukažemo na eskalirajući problem vršnjačkog nasilja.

Narednu godinu Blitz Film otvara sa serijom vrhunskih ostvarenja koje su realizovali najeminentniji svetski autori: Spilbergov “Doušnik” (THE POST), “ Cena života” (All the money in the world) Ridlija Skota film koji zauzima glavni primat u medijima zbog atraktivne priče i kontraverzne zamene glavnih glumaca, “ Molina igra” (Mollys Game) i vrhunska ekranizacija za najmladje o malom vampiru “Vampirić” ( LITTLE VAMPIRE) filmovi su koje će publika moći da pogleda već u januaru 2018.

Vladan Sretenović smatra da se u Srbiji i Crnoj Gori formiralo stabilno tržište bioskopskog filma i da se od sada očekuje samo progresivni rast ove industrije, ali i povećanje kvaliteta naslova što diktira jaka konkurencija. Bioskopska mreža je obnovljena a  usluga je na sve većem nivou, veliki bioskopski lanci doprinose većem kvalitetu filmskog ugođaja, a njihova bezrezervna podrška u smislu ulaganja, koja su milionska , u nove moderne bioskope, pokazuju da nas očekuje uspešnija budućnost.

Blitz Film ima jasno definisan cilj da u sledećoj i narednim godinama postane simbol vrhunske filmske zabave ali i umetničkog kvaliteta bioskopskog filma u Srbiji I Crnoj Gori, a sa poverenjem gledalaca očekujemo da ćemo to zajedničkim snagama napraviti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.