Naslovna » Izlasci » Akcije » Brand New Engineers – besplatni seminar za studente
Brand New Engineers
Brand New Engineers

Brand New Engineers – besplatni seminar za studente

Seminar za studente, „Brand New Engineers – Od integrala do inženjera“, održaće se i ove godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.

U okviru jednočasovnih predavanja koja će biti održana od 18. do 22. decembra, studenti će imati priliku da se
upoznaju sa aktuelnim temama iz oblasti inženjeringa i informacionih tehnologija.

Na svakodnevnim jednočasovnim predavanjima profesori i asistenti Elektrotehničkog fakulteta približiće studentima najnovija dostignuća iz njihovog polja istraživanja.

Teme predavanja će se oslanjati na oblasti informacionih tehnologija i modula Elektrotehničkog fakulteta (elektronika, telekomunikacije, energetika, robotika i automatizacija, biomedicina, nanotehnologije i laseri).

Brand New Engineers za sve studenteZa dž

S obzirom na postojanje velikog broja različitih smerova koje studenti elektrotehnike izučavaju, organizatori su se potrudili da pokriju sve teme, pa je ovaj seminar otvoren za sve studente elektrotehnike, računarstva, ali i za sve one koji žele da prošire svoja znanja iz raznovrsnih inženjerskih oblasti.

Ovaj seminar je besplatan, a tačan raspored predavanja će biti objavljen na sajtu projeka.

Seminar Brand New Engineers godinama unazad predstavlja vezu između studenata i profesora, i omogućava studentima da prošire svoja znanja van okvira fakultetskih predavanja, kao i da se informišu o aktuelnim temama vezanim za njhovu buduću struku.

S obzirom na to da je gradivo na fakultetu često obimno, profesorima u toku predavanja ostaje veoma malo vremena da studente upoznaju sa aktuelnostima iz sveta tehnike. Zato je cilj ovog seminara da na jednom mestu okupi stručnjake iz svih oblasti koje se izučavaju na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, koji će kroz lična iskustva studente upoznati sa dešavanjima iz sfera njihovog izučavanja.

Organizator seminara je Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (Istek) – Lokalni komitet Beograd, koje okuplja studente Elektrotehničkog fakulteta koji pored svakodnevnih obaveza na fakultetu imaju želju da unaprede svoje veštine volontiranjem u studentskoj organizaciji.

Ovo će biti osmi godišnji seminar „Brand New Engineers“. (danubeogradu.rs)