Naslovna » Izlasci » Akcije » Dani Voždovca 2017 i slava opštine Voždovac

Dani Voždovca 2017 i slava opštine Voždovac

Od 11. do 13. decembra biće obeleženi Dani Voždovca i slava Gradske opštine Voždovac – Sveti Andrej Prvozvani.

Planirana humanitarna utakmica i bogat kulturno-umetnički program.

Manifestacija će započeti u ponedeljak, 11. decembra od 10.00, izložbom „Dela a ne reči“, koju će u SC „Šumice“ otvoriti predsednik opštine Aleksandar Savić.

Humanitarni Dani Voždovca

Istog dana u sportskoj sali u „Šumicama“, od 17.30 odigraće se Humanitarni košarkaški turnir Voždovac – Grad Beograd za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“.

U utorak, 12. decembra, program je posvećen najmlađim Voždovčanima za koje će, u „Šumicama“ od 10.00 do 12.00, biti priređen muzički šou.

Za 14.00 zakazana je svečana sednica Skupštine opštine Voždovac, kada će Povelja zaslužni građanin, za dostignuće u oblasti sporta biti dodeljena Tanji Petrović. Od 17.00 je program za učenike osnovnih škola, a od 21.00 – koncert starogradskih i domaćih hitova.

Proslava slave opštine Voždovac – Sveti Andrej Prvozvani započeće u sredu, 13. decembra, svetom arhijerejskom liturgijom u crkvi Preobraženja Gospodnjeg (Kruševačka bb) u 9.00, posle čega će u 10.00 krenuti litija do zgrade Gradske opštine Voždovac, gde će uz prisustvo gostiju biti prerezan slavski kolač. (danubeogradu.rs)