Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Honor 7X donosi maximalan displej i novu ponudu opcija visokih specifikacija

Honor 7X donosi maximalan displej i novu ponudu opcija visokih specifikacija

Honor je danas predstavio najnoviji proizvod iz svoje Honor X flegšip serije, model 7X, koji nudi neuporedivo iskustvo gledanja sadržaja na celom ekranu.

Honor 7X je prvi pametni telefon koji poseduje Honor FullView displej; ekran veličine 5,93 inča bez okvira, koji omogućava izvanredan kvalitet prikaza i odlikuje se neverovatno dobrim odnosom veličina ekrana i kućišta, što znači da korisnici mogu da uživaju u predivnim slikama na elegantnom i kompaktnom telefonu koji bez problema mogu da drže u ruci.

Osim toga, maximalan ekran bez okvira i zadnja kamera sa dvostrukim sočivom od 16MP + 2MP, širokimotvorom blende i brzim fokusom, ljubiteljima selfija donose kvalitet fotografije na nivou DSLR kamere. U kombinaciji sa moćnim procesorom Kirin 659 sa osam jezgara i GPU jedinicom, Honor 7X nudi neuporedivu jasnoću i korisničko iskustvo po veoma pristupačnoj ceni.

Honor je lider mobilne idustrije u stvaranju proizvoda odlične vrednosti, kombinujući vrhunski kvalitet i performanse po veoma povoljnoj ceni. U poređenju sa ostalim telefonima u istoj kategoriji cena, Honor 7X je u prednosti po pitanju kombinovanja vrednosti uređaja sa veoma bitnim širokim ekranom i serijom luksuznih odlika; od premijum metalik kućišta, preko kamere sa dvostrukim sočivom i dugog trajanja baterije, do nenadmašne izdržljivosti i kvaliteta:

Predivni Honor FullView displej

  • Honor 7X je opremljen FHD+ ekranom dijaginale 5,93 inča odnosa 18:9 i rezolucijom 2160 X 1080. Svojim metalik kućištem i savršeno oblim ivicama, novi Honor model donosi predivan futuristički dizajnu ruke korisnika.
  • Honor 7X poseduje 18:9 ekran što ljubiteljima igrica omogućava da vide više u toku igranja. Pored toga odnos ekrana od 18:9 je približan odnosu 21:9 koji se koristi u bioskopima, što znači da ovaj ekran korisnicima donosi iskustvo neverovatno slično bioskopskom.
  • Honor 7X udvostručuje produktivnost i zabavu pomoću svoje One-key Split Screen funkcije. Od imejla i WhatsApp-a do Netflix-a i YouTube-a, korišćenje više aplikacija odjednom nikada nije bilo brže i lakše.

 Profesionalan kvalitet fotografije 

  • Zadnja kamera sa dvostrukim sočivom od 16MP + 2MP pravi fotografije ljudi i scene u najvišoj definiciji. Uz opciju Phase Detection Auto Focus (PDAF) i najnovije algoritme, Honor 7X omogućava fokusiranje za samo 0,18 sekundi. U kombinaciji sa velikim otvorom blende (F/0.95 – F/16) koji slici daje efekat dubine polja na nivou DSLR kamere, Honor 7X svima omogućava da postanu profesionalni fotografi.

 Vrhunske performanse

  • Honor 7X pokreće Kirin 659 procesor sa osam jezgara brzine 2,36 Ghz, koji je opremljen RAM memorijom od 4GB i EMUI 5.1 interfejsom. Ovo osigurava izvrsne performase tokom korišćenja više aplikacija odjednom ili igranja igirca, a takođe ispunjava uslove najzahtevnijih aplikacija.
  • Za povećanje prostora za čuvanje podataka može se koristiti Micro SD kartica veličine do 256 GB, što omogućava pruzimanje stotina epizoda TV serija i njihovo čuvanja za kasnije gledanje bez pristupa internetu. Opcije za pametnu optimizaciju i upravljanje fajlovima sprečavaju postepenu degradaciju performansi Android sistema.

 Dugo trajanje baterije 

  • Čak i sa većim FullView displejom, samo jedno punjenje baterije kapaciteta 3340 mAh omogućava rad telefona Honor 7X tokom celog dana. Zahvaljujući tehnologiji uštede energije i režimu rada Ultra Power Saving, korisnici sada mogu da uživaju u celoj sezoni svoje omiljene TV serije ili u 91 satu muzike, uz samo jedno punjenje.

 George Zhao, Honor President je izjavio: ,,Honor 7X je najbolji izbor za korisnike koji žele da po povoljnoj ceni uživaju u bogatoj funcionalnosti i prednostima telefona bez okvira. Pored toga, Honor se izuzetno ponosi kvalitetom kontrole prilikom proizvodnje svakog telefona – Honor 7X je tokom laboratorijskog testiranja bačen na pod više od 4800 puta – tako da korisnici mogu biti uvereni da veća vrednost u odnosu na cenu ne utiče na naš vrhunski kvalitet.”

 Honor 7X će u decembru biti dostupan u odabranim radnjama po preporučenoj ceni od 299eur.

Uređuje: DuB volonteri