Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Massimo: Dva koncerta u Sava centru

Massimo: Dva koncerta u Sava centru

Dva koncerta održaće Massimo u velikoj dvorani Sava centra, 22. i 23. decembra. Ulaznice za prvi koncert su već rasprodate!

– Dirnut sam činjenicom da broj moje publike iz godine u godinu raste, jer valjda znate da ne pevam za široke narodne mase, već za uži krug ljudi – kaže Massimo.

Koncerti u Sava centru su vrhunac turneje po Srbiji koja obuhvata još tri grada i četiri koncerta.

Za nešto više od mesec dana posle zakazivanja koncerta, Massimo je uspeo da rasproda Sava centar.

Massimo peva već tri decenije!

Massimo će sa svojim bendom još jednom obradovati publiku dvosatnim muzičkim putovanjem. Jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju istoriju ugostio mnoge čuvene muzičare, dva dana zaredom u decembru biće u znaku brojnih velikih hitova ovog umetnika koji je prevalio 30 godina muzičkog rada.

– Imao sam sreću da za moje koncerte beogradska publika uvek traži kartu više i da naši susreti uvek budu posebno emotivni. Davao sam im maksimum svojih mogućnosti i publika je to znala da prepozna i da nagradi. Ovoga puta nagradili su me još više – ne krije zadovoljstvo Massimo.

Posle hvaljenog albuma „1 dan ljubavi“ Massimo je pesmom „1000 ljudi“ i aktuelnim singlom „Neka ti plove brodovi“ najavio rad na novom studijskom albumu. Uskoro će biti objavljena nova pesma koju će premijerno izvesti i u Beogradu.

Ovaj nadareni pevač mnogo je puta nastupao u Sava centru, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodati danima unapred. Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomera granice, kako kreativne tako i produkcijske.

Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.