Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Nina Badrić 21. februara u Sava centru

Nina Badrić 21. februara u Sava centru

Posle tri godine Nina Badrić će održati koncert u Beogradu. U Velikoj dvorani Sava centra popularna pevačica nastupiće 21. februara od 20.00.

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade, naslovne strane, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama, samo su deo njene bogate karijere, a sjajna i verna publika za svaki njen nastup do poslednjeg mesta ispuni i najveće koncertne dvorane.

Za Ninu je posebno bila uspešna 2016. godina jer je singl „Dani i godine“ dugo bio na vrhovima top lista i osvojio mnogobrojne nagrade. Pesmu mnogi već smatraju evergrinom, a tome u prilog ide i činjenica da je do sada video spot pregledan više od 15 miliona puta.

Nina Badrić u SC sa novim pesmama

Nedavno je predstavila i novu pesmu „Mijenja se vrijeme“ kojom je oduševila fanove kako samom pesmom tako i novim izgledom.

„Čarobno jutro“, „Dodiri od stakla“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „Moje oči pune ljubavi“ neki su od njenih najvećih hitova koje će, uz još pregršt iznenađenja, podeliti sa beogradskom publikom u sredu, 21. februara.

Ne propustite priliku da budete deo ove posebne atmosfere. Ulaznice se prodaju na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.