Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Novogodišnji knjigopaketići Kreativnog centra
Novogodišnji knjigopaketići Kreativnog centra
Novogodišnji knjigopaketići Kreativnog centra

Novogodišnji knjigopaketići Kreativnog centra

Izdavačka kuća Kreativni centar pripremila je idealne poklone za praznike! Novogodišnji knjigopaketići mogu se naći u Klubu knjižari „Kreativni centar“ (TC Eurocentar; Makedonska 30 / Dečanska 5, I sprat).

U subotu, 30. decembra, knjižara će raditi od 9.00 do 21.00.

Oni koji nisu iz Beograda ili oni kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta na sajtu www.kcknjizara.rs mogu pronaći izbor od deset paketića, takođe namenjenih svim uzrastima.

Novogodišnji knjigopaketići prodavaće se do 14. januara.

Novogodišnji paketići za svu decu

Novogodišnji praznici su idealna prilika da provedete više vremena sa svojom decom. Druženje uz knjigu višestruko je korisno – pored toga što će deca, uz vašu pomoć, kroz igru naučiti mnogo toga važnog, svi ćete se i dobro zabaviti, a kvalitetno provedeno vreme, uz igru i smeh, vaša deca će zauvek pamtiti.

Predlažemo vam da u narednim danima pravite s decom novogodišnje ukrase za jelku, da ukrašavate čestitke i crtate pismo Deda Mrazu.

Na taj način deca razvijaju kreativno mišljenje i vežbaju preciznost i grafomotoriku. Ideje za pomenute aktivnosti možete pronaći u knjizi „Novogodišnje kockice“.

To izdanje deo je novogodišnjeg knjigopaketića namenjenog malim kreativcima, a u njemu se nalaze još tri knjige sa zanimljivim zadacima: radna slikovnica Zeka, sa aktivnostima kao što su pravljenje zeke od papira i salvete, slaganje slika, bojenje skrivene slike, docrtavanje, igra memorijei mnoge druge, zatim bajka Snežana, u kojoj ćete naći maske, kartonske lutke, nalepnice i zabavne društvene igre, kao i Novogodišnja slikovnica s mnoštvom priča, pesama, zadataka i igara.

Osim ovog paketića koji je namenjen predškolcima, „Kreativni centar“ je pripremio novogodišnje knjigopaketiće za različite uzraste po veoma povoljnim cenama, s popustom i do 80%.

Reč je o pažljivo odabranim i lepo upakovanim knjigama. U ponudi je više od 25 različitih paketića – po nekoliko kompleta knjiga za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, potom za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Svaki paketić sadrži od tri knjige do deset knjiga, a ove godine izdvajamo i tri nova kompleta – knjigopaketić „Smehotreeesss“, u kom se nalaze tri knjige viceva, komplet „Jezičke crtice“, koji obuhvata knjige iz jezičke trilogije Violete Babić, kao i paketić „Više od lektire“, u kojem su izvanredno opremljena izdanja „Pop Ćira i pop Spira“, „Zona Zamfirova“ i „Priče o svetome Savi“.

Kalendar za 2018.

Iz ove izdavačke kuće stiže još jedna lepa vest! Počela je podela kalendara „Kreativnog centra“ za 2018. godinu.

Uz svaku kupovinu u Klubu knjižari „Kreativni centar“ ili preko sajta www.kcknjizara.rs svaki kupac na poklon dobija zidni kalendar sa ilustracijama Marice Kicušić iz knjige „Putovanje po Srbiji“.

To izdanje dobilo je nedavno nagradu Beogradskog sajma knjiga za najlepšu dečju knjigu 2017. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.