Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Novogodišnji koncert „Muzika dece za decu“

Novogodišnji koncert „Muzika dece za decu“

U sredu, 27. decembra od 12.00, u Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu biće održan novogodišnji koncert „Muzika dece za decu“ u okviru manifestacije Beogradska zima.

Novogodišnji program posvećen najmlađima ulepšaće nastupi dva hora Muzičke škole „Stanković“ (hor pripremnog razreda i hor mlađih osnovaca) i Orkestar harmonika, sačinjen od učenika niže i srednje škole ovog instrumentalnog odseka, koji će predstaviti svoje umeće i podeliti radost muzike i Nove godine sa publikom na Kalemegdanu.

Posle malih umetnika Muzičke škole „Stanković“, publici na Kalemegdanu predstaviće se i solisti Udruženja „Talija – uporište za razvoj umetnosti“, koji će izvoditi poznate pesme iz crtanih filmova Volta Diznija.Za dž

Koncertu će prisustvovati i korisnici Centra za smeštaj dece i omladine ometene u razvoju „Stari grad“, koji će zajedno sa decom iz MŠ „Stanković“ i Udruženja „Talija“ okititi novogodišnju jelku postavljenu u blizini Muzičkog paviljona.

Istog dana biće otvorena i izložba učenika trećih i četvrtih razreda – učesnika konkursa „Beograd, moj grad“, u organizaciji JP „Gradsko stambeno“.

U galeriji će biti izloženo 56 radova učenika koji su svoj grad predstavili kroz znamenitosti Beogradske tvrđave i Kalemegdana. Izložba pod nazivom „Beograd, moj grad“ moći će da se pogleda u Galeriji Beogradske tvrđave u Stambol kapiji do 27. januara. Galerija je otvorena svakog dana od 10.00 do 17.00, a ulaz je besplatan. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.