Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije: 100 ulaznica za stajanje
Beogradska filharmonija i Alan Bjelinski (foto: Marko Đoković)
Beogradska filharmonija i Alan Bjelinski (foto: Marko Đoković)

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije: 100 ulaznica za stajanje

Beogradska filharmonija će održati novogodišnje koncerte na Kolarcu, 28. i 29. decembra, a u prodaji je još 100 ulaznica za stajanje!

Ova akcija će biti realizovana zbog ogromnog interesovanja koje vlada za novogodišnje nastupe orkestra.

Po ceni od 200 dinara, ove ulaznice će biti u prodaji sat vremena uoči oba koncerta, odnosno od 19.00 na blagajni Kolarca.

Ove vesti obradovaće veliki broj zainteresovanih koji nisu bili među najbržih 1600 – koliki je kapacitet Kolarca za dve koncertne večeri. Za samo tri dana, sve ulaznice su rasprodate u dugačkim redovima na filharmonijskoj blagajni kao i preko onlajn sistema.

– Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije prate svetske trendove izvođenja filmske muzike uživo. Veoma sam srećan i ponosan što ću publici u ovolikom broju priuštiti zadovoljstvo slušanja takve vrste koncerata u njihovom gradu, uz neprocenjivo bogatstvo i angažovanost članova Beogradske filharmonije – rekao je dirigent Alan Bjelinski.

Kolarac će biti veoma tesan za brojnu publiku i za 107 filharmoničara na bini koliko će ih izvoditi muziku iz holivudskih blokbastera o superherojima.

Trend ulaznica za stajanje, Filharmonija je uvela početkom sezone 17/18 za sve redovne koncerte petkom na Kolarcu, a sada se ta prilika pruža i za najtraženije novogodišnje nastupe Beogradske filharmonije. (danubeogradu.rs)