Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije: 100 ulaznica za stajanje
Beogradska filharmonija i Alan Bjelinski (foto: Marko Đoković)
Beogradska filharmonija i Alan Bjelinski (foto: Marko Đoković)

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije: 100 ulaznica za stajanje

Beogradska filharmonija će održati novogodišnje koncerte na Kolarcu, 28. i 29. decembra, a u prodaji je još 100 ulaznica za stajanje!

Ova akcija će biti realizovana zbog ogromnog interesovanja koje vlada za novogodišnje nastupe orkestra.

Ove vesti obradovaće veliki broj zainteresovanih koji nisu bili među najbržih 1600 – koliki je kapacitet Kolarca za dve koncertne večeri. Za samo tri dana, sve ulaznice su rasprodate u dugačkim redovima na filharmonijskoj blagajni kao i preko onlajn sistema.

– Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije prate svetske trendove izvođenja filmske muzike uživo. Veoma sam srećan i ponosan što ću publici u ovolikom broju priuštiti zadovoljstvo slušanja takve vrste koncerata u njihovom gradu, uz neprocenjivo bogatstvo i angažovanost članova Beogradske filharmonije – rekao je dirigent Alan Bjelinski.

Kolarac će biti veoma tesan za brojnu publiku i za 107 filharmoničara na bini koliko će ih izvoditi muziku iz holivudskih blokbastera o superherojima.

Trend ulaznica za stajanje, Filharmonija je uvela početkom sezone 17/18 za sve redovne koncerte petkom na Kolarcu, a sada se ta prilika pruža i za najtraženije novogodišnje nastupe Beogradske filharmonije. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.