Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Pokloni u poslednjem trenutku

Pokloni u poslednjem trenutku

Huawei Mate 10 Pro je nesumnjivo napredno poslovno sredstvo, sa displejom od 6 inča i odličnim performansama koje su prilagođene najzahtevnijim zadacima. Ipak, ono što izdvaja najbolje pametne telefone je njihova fleksibilnost i svestranost. Huawei se pobrinuo da Mate 10 Pro bude od koristi i posle posla. Novi Mate, na primer, podržava opciju za Huawei EnVizion 360 kameru. Sa ovakvom opremom, ovaj ozbiljni poslovni telefon vam omogućava zabavu u svih 360 stepeni.

360 stepeni magije

Huawei Mate 10 Pro postavlja nove standarde u fotografiji sa dva f/1.6 sočiva koja nude optičku stabilizaciju i super brzo fokusiranje. Omogućavaju slikanje u posebnom Portrait režimu rada i dvostruko zumiranje bez gubitka na kvalitetu slike. Mate 10 Pro takođe sadrži čuveni i cenjeni senzor zadužen za crno-bele slike, kao i režime rada za slikanje bojom poznate iz prethodnih Huawei telefona. Naravno, tu su i opcije za Pro mode i 4K video snimke. Selfiji se odlikuju visokom rezolucijom od 8MP. Sada, pomoću nove Huawei EnVizion 360 kamere, možete da stvorite fotografije i video snimke od 360 stepenu. Zahvaljujući telefonu Mate 10 Pro i opciji za EnVizion 360 kameru, moći ćete da zabeležite najinteresantnije događaje i mesta koja posećujete u najnovijem i najoriginalnijem formatu od 360 stepeni.

Super praktična i super korisna

Huawei EnVizion 360 kamera je mala i veoma lagana. Njena dužina je samo 37mm, debljina je 26mm a težina neznatnih 27 grama. Sa futrolom koju ćete dobiti pri kupovini, možete je bezbedno nositi u svom džepu ili torbi. U ovako malom kućištu se nalaze dve kamere od 13 MP koje stvaraju slike rezolucije 5376 x 2688 i video snimke rezolucije 1920 x 960. Svako sočivo ima ugao vidljivosti veći od 185 stepeni, zbog čega je Huawei EnVizion 360 kamera u stanju da zabeleži sve oko vas kombinovanjem slika.

Kamera se povezuje sa telefonom Mate 10 Pro pomoću USB C kabla. To znači da ne mora odvojeno da se puni, jer energiju dobija direktno iz telefona. Ovo je bitno jer ne morate da se brinete da će se isprazniti kada vam je najpotrebnija. Dovoljno je samo da je povežete i pokrenete posebnu aplikaciju, i možete da počnete da slikate i snimate u novom formatu.

Bogatstvo novih mogućnosti

U poređenju sa običnim kamerama, Huawei EnVizion 360 vam nudi potpuno nove mogućnosti. Možete da slikate u pokretu i uslikate objekte koji se kreću. Takođe možete da slikate unutar malih prostora koji nisu nikakva prepreka za Huawei EnVizion 360. Do sada su skučeni prostori, poput malih soba ili unutrašnjosti automobila, bili izuzetno teški za prikazivanje na običnim fotografija – slike su prikazivele premalo onoga što je bitno. Huawei EnVizion 360 kamera vam omogućava da savršeno i jasno prikažete sve što vas okružuje. Kada putujete kolima možete da uslikate sve putnike odjednom. Ono što je najbitnije je da korišćenje ove kamere ne traje ništa duže od slikanja obične fotografije.

Praznično raspoloženje u 360 stepeni

Ne postoji bolji način da sačuvate dragocene uspomene nego da prikažete ceo svet oko vas, umesto da se fokusirate na samo jedan deo. Slike i video snimci od 360 stepeni su odličan način da zabeležite druženje sa porodicom i prijateljima tokom božićnih praznika. Jednim klikom možete da uslikate unutrašnjost prostorije, poklone, goste i sebe. Možete da postavite kameru na sto da uslika sve ljude koji sede za njim. Biće vam lakše da zabeležite praznično raspoloženje i predivne trenutke koje delite sa svima.

Takođe je lako kasnije podeliti slike od 360 stepeni. Facebook, Flickr, Google Photos i mnogi drugi sajtovi u potpunosti podržavaju sferične slike i video snimke koje mogu da izazovu divljenje vaših prijatelja. Ipak, glavni razlog za to je činjenica da Huawei EnVizion 360 kamera izuzetno dopunjuje fotografske mogućnosti telefona Huawei Mate 10 Pro. Ovogodišnje praznike od 360 stepeni ćete pamtiti veoma dugo.

Uređuje: DuB volonteri