Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar predstavlja: Kiki Lesendrić i Piloti

SubBeerni centar predstavlja: Kiki Lesendrić i Piloti

Kiki Lesendrić i Piloti otvoriće koncertom najveću pivnicu u Beogradu i Srbiji – SubBeerni centar, u petak 29. decembra od 20.00.

SubBeerni centar u Cetinjskoj 15 je novo mesto gde će se održavati koncerti poznatih izvođača, ali će vrata biti otvorena i za tribute i cover muzičare, kao i za demo bendove.

– Drago mi je što ponovo sviramo pred beogradskom publikom u jednom posebnom ambijentu. Dugo nismo svirali u klubu, a takve svirke uvek donose jednu posebnu energiju. Raduje me i što Beograd dobija jedno sjajno mesto za dobar provod uz dobru muziku – naglasio je Kiki Lesendrić.

Kiki Lesendrić i Piloti i vanvremenski hitovi

Za ove muzičare nije potrebna posebna najava. Njihove pesme obeležile su period u istoriji Jugoslavije, a oni dosledno nastavljaju i dalje da oduševljavaju svojom muzikom i koncertima.

Publika će imati priliku da uživa u vanvremenskim hitovima kao što su „Kao ptica na mom dlanu“, „Zaboravljeni“, „Leto“, ali i onim nešto mlađim poput „Slučajno“, „Noć kao iz sna“, „Manje više“ i mnoge druge.

Cena ulaznice je 600 RSD; uz ulaznice se dobijaju i dva kupona za Krušovice draft 0,5. Prodaja ulaznica se vrši u O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71 i od ponedeljka u District Bar-u u Cetinjskoj 15. District bar radi radnim danima od 16.00 do ponoći.

SubBeerni centar – pre, za vreme i posle Nove godine

SubBeerni centar

SubBeerni centar je najveća i najautentičnija pivnica u Srbiji, a verovatno i šire. Pored Kikija Lesendrića i Pilota, najavljujemo predstojeće koncerte u Cetinjskoj 15:

• subota, 30. decembar… Bjesovi
(cena ulaznice: 400 / 500 RSD)

• nedelja, 31. decembar (doček Nove godine)… Magic Bush, Maljčiki, DJ Miloš Vlalukin
(za prvih 100 ulaznica cena je po 1500 RSD)

• ponedeljak, 1. januar… Kanda Kodža i Nebojša
(cena ulaznice je 1000 / 1200 RSD)

KKN – stara eksplozivna R’n’R energija u novom prostoru

Nisu Kanda Kodža i Nebojša zaboravili na tradiciju koju neguju svakog prvog dana Nove godine. Tradicionalno će i 1. januara 2018. nastupiti u Beogradu, ali ovoga puta u prostoru u kojem do sada nikada nisu nastupali. U prostoru u kojem ni publika do sada nikada nije bila… Pored „Sve će da bude u redu“ mantre kojom su zarazili svačije uši, a koju su prednovogodišnje prezentovali hit singlom „Misli dobro“, KKN poručuju…

– Prvi januar je odavno postao naš redovni koncertni termin u Beogradu, ali se prostori u kojima sviramo menjaju. 2018. otvaramo u novom koncertnom prostoru, u klubu SubBEERni centar u Cetinjskoj ulici. Mesto je novo, ali kao i pre, radujemo se prvojanuarskom koncertu, drago nam je što se uvek pojavi dosta ljudi koji sa nama dele radost predavanja muzici – bez pritiska očekivanja kao u onom sterotipnom pitanju „šta publika može da očekuje od vašeg nastupa“, tako da verujem da je ispred nas još jedna dobra prvojanuarska noć – objašnjava Nenad Pejović, gitarista KKN-a.

Bjesovi: Biće klanica

Čitavu karijeru Bjesova karakteriše svesnost u odnosu na sebe same, i u odnosu na politički i svaki drugi kontekst zadatog im vremena i prostora. Umetnički koncept, koji već 27 godina uspešno kreiraju, svakom novom pesmom i nastupom, pomera granice.

Kako će biti na njihovom prvom nastupu u SubBeernom centru 30. decembra, može samo da se pretpostavi… Zoran Marinković – Marinko, frontmen Bjesova, za sada samo nagoveštava:

– Pod 1: ko ima uši da čuje; pod 2: Bjesovi izljezavši iz čovjeka uljezoše u svinje; pod 3: Gospodar buva; pod 4: biće klanica!

Kakav je umetnički koncept ovoga puta po sredi, otkriće svi posetioci SubBeernog centra već drugog dana po otvaranju novog beogradskog mesta susreta, u kojem se spaja moć piva i snaga R’n’R-a.

***

Baš na mestu na kojem se nalazi SubBeerni centar nekada je radila jedna od najvećih i najstarijih pivara u gradu.

„Ignjat Bajloni i sinovi“ je od 1888. bila jedna od retkih pivara na parni pogon sa najmodernijim mašinama tog doba.

U ovom prostoru se u narednom periodu očekuje i kuhinja po ugledu na svetske metropole koje neguju kulturu pivnica. Takođe, vrata će uskoro biti otvorena i za galerije i izložbe i mnoga druga kulturna dešavanja.