Naslovna » Izlasci » Akcije » Veseli tramvaj: Novogodišnja čarolija na šinama

Veseli tramvaj: Novogodišnja čarolija na šinama

Od 15. decembra 2017. do 15. januara 2018. u Beogradu će biti održana akcija „Novogodišnja čarolija na šinama“.

Za najmlađe stanovnike Beograda jedinstveno „Pozorište na šinama“ trajaće mesec dana. Ova jedinstvena, putujuća atrakcija prvi put se održava u Srbiji.

Sa željom da i deca osete i budu deo praznične magije, specijalno ukrašeni tramvaji JKP GSP „Beograd“ provozaće ih kroz grad sa dve lokacije:

kružna tura 1: Ustanička – Bulevar kralja Aleksandra i
• kružna tura 2: Hram Svetog Save – Karađorđeva.

Novogodišnja čarolija na šinama – po nekoliko puta nedeljno

Mali Beograđani, ali i svi mališani koji u narednom periodu posete Beograd, imaće priliku da upoznaju Deda Mraza, slikaju se i druže se sa njim, ali i kažu novogodišnje želje.

Čarolija praznika na šinama traje sat vremena po unapred dogovorenoj ruti, i za to vreme u specijalno ukrašenim tramvajima, najmlađi će uživati u tematskim prazničnim predstavama, posle čega ih očekuje podela slatkih paketića. U svakoj turi biće po 38 učesnika i održavaće se nekoliko puta nedeljno.

Magično putovanje otpočinje počinje 15. decembra u 11.00 sa Zvezdare, a nastavlja se istog dana od 18.00 kod Hrama Svetog Save. Sledeći termini su 16. i 17. decembra.

Sve informacije o narednim terminima i uslovima dobijanja besplatnih karata možete dobiti na društvenim mrežama i sajtu Soko Štark-a. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.