Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vlado Georgiev, dva koncerta u Sava centru

Vlado Georgiev, dva koncerta u Sava centru

„Izvolite, dame i gospodo!“ – reči su kojima Vlado Georgiev poziva beogradsku publiku na koncerte u Velikoj dvorani Sava centra, u nedelju 24. i ponedeljak 25. decembra.

Nastupi popularnog pop pevača, kompozitora, kantautora, boema, karakteristični po odličnoj atmosferi i akustičnim partijama Georgieva, uvek se sa nestrpljenjem očekuju, posebno kada je to u sali koja publici može da pruži izvesnu intimnost doživljaja.

Vlado Georgijev je na muzičkoj sceni prve korake načinio u rodnom Herceg Novom, gradu u kojem je odrastao i dobio nadimak Barba. Bogatu karijeru obeleženu brojnim hitovima i nagradama zatim su pratili nastupi u halama, dvoranama, na festivalima i velikim koncertima na otvorenom, širom Balkana.

Debi album „Navika“ (2001) je za samo mesec dana postao najtraženije izdanje pop muzike u zemlji. Sa albuma su se izdvojile pesme „Sama bez ljubavi“, „Bolesni od ljubavi“, „Zbogom ljubavi“, „Reci mi da znam“… Dobio je nagrade za muziku „Zlatni Melos“, „Oskar popularnosti“ i „JU-dani estrade“… Usledila su podjednako uspešna izdanja „Žena bez imena“ i „Daljina“. Istovremeno, Vlado neumorno piše aranžmane i tekstove, od kojih su mnogi u intrepretaciji mladih pevača zabavne muzike, postali veliki hitovi.

Vlado Georgijev za naredne nedelje najavljuje predstavljanje novih pesama i spotova. Prva je numera „Tebe žedan“, a nešto od toga će premijerno sigurno biti izvedeno i u Sava centru.

Koncerti počinju u 20 časova.

Cene ulaznica su 1.500, 2.000, 2.500 i 3.500 dinara. Karte se mogu kupiti na blagajni Sava centra, onlajn putem platforme ddtickets.rs, u prostoru DD Tickets u ulici Strahinjića Bana 22 i u WinWin prodavnicama.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković