Naslovna » Izlasci » Festivali » 4. Mrnjau fest u Domu omladine Beograda

4. Mrnjau fest u Domu omladine Beograda

Jedinstvena manifestacija posvećena mačkama – 4. Mrnjau fest – biće organizovana u Domu omladine Beograda, u subotu i nedelju, 13. i 14. januara.

Mace će se takmičiti za prestižne WCF nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača.

Mačke i mašta su oduvek išli ruku pod ruku pa je prvi dan festivala obeležen druženjem sa likovima iz predstave „Mačke iz visokog društva“, kao i zabavnim i šarenim radionicama-igraonicama.

Tokom drugog dana festivala predstaviće se Mrnjau staratelji i ponudiće zdrave, negovane i lepo vaspitane mace na udomljavanje. Javno komunalno preduzeće Veterina Beograd će sve udomljene mace na licu mesta čipovati, vakcinisati i biće im obezbeđena besplatna sterilizacija kada dođe vreme. Mace se udomljavaju uz ugovor o vlasništvu. Društveno odgovorne firme će darivati ljubimce i njihove vlasnike za srećan početak.

Mrnjau fest: baš sve o macama!

Mrnjau fest je mesto na kom će posetioci imati priliku da svoje mačke obraduju nekom ukusnom poslasticom, korpicom ili igračkicama.

Na predavanjima i u kontaktu sa veterinarima, specijalistima za ishranu i ponašanje, saznaćete baš sve o macama – o nezi, ishrani, vaspitanju, mitovima i predrasudama.

Mrnjau Fest je otvoren za posetioce u subotu i nedelju, 13. i 14. januara od 10.00 do 18.00. Takmičenje mačaka je oba dana.

Programi za decu su u subotu, od 12.00 do 17.00. Udomljavanje maca je u nedelju, od 12.00 do 17.00.

Cena ulaznice je 300 dinara. Za decu predškolskog uzrasta ulaz je slobodan. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.