Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu
40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu
40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu (Grčka)

40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu biće održan jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu.

Uz promociju najnovijih trendova i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji Sajam turizma u Beogradu već četiri decenije otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Kao moderan evropski komercijalni sajam, Sajam turizma je zaštitni znak Beogradskog sajma, mesto koje svake godine poseti više od 75 hiljada ljudi zainteresovanih za putovanja, a javnost i posetici prema manifestaciji kao nezamenljivom turističkom događaju, neguju specijalan odnos.

Sajam turizma će se održati u halama 1, 1a, 2a, 3, 3a i 4.

Radno vreme:
• četvrtak, 22. februar… 10.00 – 18.00;
• petak, 23. februar… 10.00 – 19.00;
• subota, 24. februar… 10.00 – 19.00;
• nedelja, 25. februar… 10.00 – 17.00.

Sajam turizma: Odmor te čeka!

40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Pod sloganom „Odmor te čeka!“ i ove godine predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori…

Regionalni i međunarodni karakter Sajma turizma potvrđuje činjenica da sve veći broj izlagača i posetilaca dolazi iz svih delova sveta što ponudu destinacija ove godine čini većom nego ranijih godina.

Jedan od najatraktivnijih segnemata u bogatoj ponudi Sajma turizma tradicionalno su first minut ponude i ekskluzivne sajamske pogodnosti za odmor u letnjoj sezoni.

Cene ulaznica:
• pojedinačna ulaznica… 300 RSD;
• grupna ulaznica… 200 RSD (20 i više osoba);
• parking, po satu… 200 RSD.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, večita inspiracija za putnike i omiljena letnja destinacija za turiste.

Srbija, zemlja domaćin Sajma turizma predstaviće svoje turističke adute i prirodne lepote, uz raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu…

Izuzetan multimedijalni prateći program na Sajmu turizma doneće posetiocima nezaboravan sajamski turistički doživljaj. Na atraktivan način biće promovisani brojni festivali, manifestacije i događaji, a prezentacije, promocije i degustacije uz kosmopolitski duh i prisustvo velikog broja nacija, sajam čine podjednako privlačnim za poslovne posetioce ali i najširu publiku.

9. Beowine, 14. HORECA – Oprema i 14. Sajam suvenira

Jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, organizujući istovremeno i 9. Međunarodni sajam vina Beowine, 14. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA – Oprema i 14. Sajam suvenira.

Događaj kojim počinje vinska sezona, Beowine, trajaće dan kraće od Sajma turizma, od 22. do 24. februara, u proširenom izlagačkom prostoru u halama 3 i 3A, a obeležiće ga sasvim novi koncept i značajan broj novih učesnika i poslovnih posetilaca.

Na jednom mestu predstavljaju se najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju ovo „piće bogova“. U ponudi je i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo. Pored domaćih vinara, učesnici su i regionalni i svetski poznati proizvođači vina.

U izlagačkom delu Međunarodnog sajma hotelsko ugostiteljske opreme – 14. HORECA – Oprema posetioci mogu da vide opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, posteljinu, opremu za čišćenje, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, radnu odeću i obuću, suvenire, stručnu literaturu i publikacije. Posebnu pažnju na Sajmu hotelsko-ugostiteljske opreme zavređuju proizvođači i uvoznici poznatih brendova u oblasti IT rešenja, ozvučenja i rasvete.

Izlagači predstavljaju najsavremenije proizvode i usluge, ali i trendove u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.

Na 14. Sajmu suvenira „Posetite Srbiju“ i ove godine učestvovaće pedesetak izlagača i predstaviti najbolje suvenire Srbije. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.