Naslovna » Porodica » Deca » Besplatna „Mala škola fotografije“ u DKC Majdan
Mala škola fotografije
Mala Å¡kola fotografije

Besplatna „Mala škola fotografije“ u DKC Majdan

Tokom januara i februara u DKC Majdan održavaće se besplatna Mala škola fotografije. Sve što ste želeli da znate o fotografiji, sada imate i koga da pitate.

Pozvani su đaci osmih razreda i srednjoškolci da se prijave na kretivne radionice pod nazivom „Mala škola fotografije“, koje organizuje NVO Alternativna prilika u saradnji sa DKC Majdan i uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Radionice će se odvijati vikendom od 20. januara a krajem februara očekuje nas izložba izabranih fotografija polaznika. Datumi održavanja su 20, 21, 27. i 28. januar, 3, 4, 10, 11, 17, 18. i 24. februar. DKC Majdan se nalazi u Kozjačkoj 3-5.Za dž

Programom je obuhvaćena istorija fotografije, različite vrste fotografije, podešavanje foto aparata, osvetljenje, sportska i modna fotografija, kao i bezbednost fotografije i etički principi. Svaki polaznik dobija i priručnik koji sadrži teme i objašnjenja, kao i primere.

Autor i voditelj radionice „Mala škola fotografije“ je Dragana Udovičić, a gostujući predavaći su Zorana Jevtić, Aleksandar Dimitrijević, Vesna Lalić i Petar Vujanić.

Pošaljite prijavu na email prijava@alternativnaprilika.org ili pozovite 063/7215-957. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.