Naslovna » Izlasci » Film » Cineplexx Ušće SC: Veliko finale poznate trilogije „Lavirint“
"Lavirint" u bioskopima Cineplexx
"Lavirint" u bioskopima Cineplexx

Cineplexx Ušće SC: Veliko finale poznate trilogije „Lavirint“

Glavni događaj za tinejdžere početkom ove godine je nastavak naučno-fantastičnog hita „Lavirint“ pod nazivom „Lek smrti“.

Inspirisan romanom Džejmsa Dašnera, treći nastavak biće prikazan u četvrtak 25. januara od 20.00 u bioskopima Cineplexx u Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Najsrećnije posetioce bioskopa Cineplexx očekuju pokloni u vidu GlobalTel Pre Paid SIM kartice sa po 8 GB interneta, dok su specijalna iznenađenja pripremili i drugi sponzori.

Ko će da preživi lavirint?!

U finalu jedne od najpoznatijih naučno-fantastičnih franšiza „Lavirint: Lek smrti“, Tomas predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije WCKD, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad.

Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint.

Većina glumaca iz prošlog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O’Brajana, zvezdu serije „Mladi vukodlak“, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma. Pored njega, gledaćemo i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita i druge.

Karte za Teens Night i film „Lavirint: Lek smrti“ uveliko su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.