Naslovna » Izlasci » Sajmovi » EDUfair 2018 – 15. Međunarodni sajam obrazovanja
EDUfair 2018
EDUfair 2018

EDUfair 2018 – 15. Međunarodni sajam obrazovanja

Jubilarni 15. međunarodni sajam obrazovanja – EDUfair 2018 biće održan 9. i 10. marta (10.00-18.00) u hotelu „Crowne Plaza“ u Beogradu.

EDUfair je jedino mesto gde đaci završnih razreda osnovnih i srednjih škola, studenti, mladi profesionalci, kao i roditelji, imaju priliku da se upoznaju sa studijskim programima velikog broja univerziteta, fakulteta, viših škola iz Srbije i inostranstva, kako državnih tako i privatnih.

Novina od ove godine je da će na sajmu biti prisutne i srednje škole koje će predstaviti svoje programe.Za dž

Pozivamo i roditelje da posete sajam sa decom, podrže ih i pomognu da donesu pravu, najvažniju odluku, a to je upis u srednju školu, na fakultet ili odabir zanimanja kojim će se baviti u budućnosti.

Svake godine na sajmu učestvuje veliki broj izlagača. Sajam se tradicionalno organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete i uz podršku Gradskog Sekretarijata za obrazovanje
Beograda.

Posetioci imaju mogućnost da se informišu o izlagačima i iz prve ruke i da saznaju sve šta ih zanima o određenoj školi ili fakultetu.

Pored edukativnog dela, svake godine posetioce očekuju i zabavni sadržaj koji u okviru Chill out zone nudi fotografisanje, takmičenje u vožnji formule, učestvovanje u nagradnoj igri u kojoj može da se dobije putovanje za dvoje, razne konzumacije…

Slogan manifestacije EDUfair je „Šta upisuješ?“, a ulaz je besplatan uz registraciju. (danubeogradu.rs)

loading...