Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Fank vikend u klubu Soul Society

Fank vikend u klubu Soul Society

Na bini starog Bitefa, u klubu Soul Society, ovog vikenda slušaće se fank! Uživajte u žurkama legendi domaće scene!

Belgrade Funk Combo

Prave legende ispunjavaju zidove kluba Soul Society ovog petka – Belgrade Funk Combo!

Ljubitelji fanka, džeza i soula ne smeju propustiti ovu priliku da uživaju u instrumentalnom fanku i osete energiju pravog old school zvuka eminentnih beogradskih muzičara. Neki od njih su žive legende domaćeg džeza.

Sastav Belgrade Funk Combo nastao je početkom 2016. godine i od tada širi opasan gruv po gradu. A pre kreiranja ovog eklektičnog sastava, članovi benda ispisivali su zvukove najpopularnijih domaćih ploča decenijama…

Članovi benda su iskusni profesionalni muzičari koji su svojim radom ostavili neizbrisiv trag na muzičkoj sceni Srbije i bivše Jugoslavije: Ljuba Paunić (saksofon), Nenad Stefanović Japanac (bas), Vladimir Žutić (bas), Branko Kosar (klavijature), Marko Milivojevic Nafta (bubanj, udaraljke) i Goran Milošević (bubanj, udaraljke).

Ono što ćemo slušati u petak svakako jeste fank, ali s obzirom da njihove nastupe odlikuje istančana intuicija, dugogodišnja hemija i improvizacija – provući će se i džez, rege i rok.

Jim Walsh: Idealna subota u klubu Soul Society

Prince, George Michael, Grace Jones, Moloko, Incognito, Stevie Wonder, Erykah Badu, The Brand New Heavies – subota veče je idealan za sve ljubitelje soula i fanka!

Jim Walsh, legendarni bend beogradske klupske scene vraća se na binu kako bi vas poveli na putovanje, u onu dobru staru klupsku scenu… Energija čiji je aksiom ozbiljno muziciranje i kreacija pre svega!

Kultni bend, ekipa vrhunskih muzičara i poseban nastup: Vladan Popović (bubanj), Dejan Antović (bas), Nebojša Nedeljković (gitara), Marko Milatović (klavijature), Mira Pašćan (vokal), Aleksandar Petković (saksofon) i Vladan Mandić (truba).

***

Klub Soul Society se nalazi na Dorćolu, na Skveru Mire Trailović. Cena ulaznice je 250 dinara. Rezervacije: 063/377-420.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.