Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kanadski bend Comeback Kid u Domu omladine Beograda
Comeback Kid (promo foto)
Comeback Kid (promo foto)

Kanadski bend Comeback Kid u Domu omladine Beograda

U utorak, 23. januara od 21.00 u Klubu Doma omladine Beograda nastupiće kanadski hardcore punk bend Comeback Kid.

Karta u pretprodaji košta 1300 RSD, na dan koncerta 1600 RSD.

Da li ovaj bend treba posebno najavljivati?! Sigurno je u top pet hardcore related bendova, uslovno mlađe, svetske scene.

Krajem prošle godine objavili su novi album, pa su sad na evropskoj turneji i sviraju nove ali i stare pesme. Već dva puta bili su u Srbiji, a poslednji put pre malo manje od dve godine.

Ko do sad nije (uživo) slušao ovaj bend, ovu priliku da upozna Kanađane ne sme da propusti!

Lokal podršku će pružiti beogradski Blankfile i novosadski Lazarath, perjanice domaće hardcore/punk/metal zajednice.

Comeback Kid: (ponovo) pakleni set?!

Za hardkor ekipu koja je prvi put gledala Comeback Kid u klupskoj varijatni, zasigurno je bio i najbolji. Silazeći sa bine posle 45 minuta paklenog seta, u potpunoj euforiji, Endrju je podelio svoj utisak: „Ovo je neverovatno! Avokado (agencija benda) će morati da čuje kakav je koncert bio u Beogradu!“ I čuli su. I stavili Beograd na mapu predstojeće turneje.

Comeback Kid je lider kanadske, ali i globalne hardcore scene. Možda i jedan od retkih bendova sa tolikim diverzitetom u selekciji „najboljeg albuma“ među slušaocima i poštovaocima ovog žanra.

Svi imaju taj „jedan“ album i vreme koje se deli pre i posle „tog“ albuma. Momci iz Comeback Kid definitivno prave vanvremenski hardkorpank i teško da bi se i ovdašnja zajednica mogla složiti koji je album „taj“, ali ne zato što nijedan ne valja.

Naprotiv, jedni će tvrditi da je „Die Knowing“ remek delo, drugi da je „Wake The Dead“ biblija, treći, pak, da su oduševljeni upravo završenim „Outsider“. Upravo to ovaj bend čini toliko bitnim za sve koji su se ikad uhvatili ovog žanra i svega što uz njega ide. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.