Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Koncertima otvorena najveća pivnica u Srbiji – SubBeerni centar

Koncertima otvorena najveća pivnica u Srbiji – SubBeerni centar

Kiki Lesendrić i Piloti otvorili su svojim nastupom u petak, 29. decembra 2017, SubBeerni centar u Cetinjskoj 15.

U subotu su nastupali Bjesovi, u novogodišnjoj noći Magic Bush, Maljčiki i DJ Miloš Vlalukin, a u ponedeljak su Kanda Kodža i Nebojša održali svoj tradicionalni prvojanuarski koncert.

Za četiri dana otvaranja naše najveće pivnice, kroz SubBeerni centar je prošlo oko 2.000 posetilaca. Impozantni prostor koji snažnim betonskim i metalnim lukovima podseća na bačvu piva, od petka izgleda kao pravi festivalski prostor. Vrhunski koncerti i povoljno pivo su pored upečatljivog enterijera najveći adut.

SubBeerni centar – koncertna ali i intimna atmosfera

Prvi su novom scenom u Beogradu zavladali Kiki Lesendrić i Piloti. Publika je imala priliku da uživa u hitovima „Kao ptica na mom dlanu”, „Zaboravljeni”, „Leto”, „Slučajno”, „Noć kao iz sna” i mnogim drugim.

Otvaranje pivnice SubBeerni centar je bilo veselo i otmeno na svoj način, a ambijent je doprineo intimnijoj atmosferi između publike i izvođača.

Drugo veče, 30. decembra, Bjesovi su pored svojih autorskih pesma svirali i obrade poput „Odvedi me do reke“ od Talking Heads-a i „Nebo“ od Električnog orgazma. Svoj nastup su završili jednim od najvećih hitova „Bolje ti“. Kako je vreme odmicalo, hedbenging se pretvorio u šutke i energija je bila na vrhuncu.

SubBeerni centar: Bjesovi
SubBeerni centar: Bjesovi

Za treće veče koje je istovremeno bilo i novogodišnje, brit rock, power pop bend Magic Bush je probudio veselo raspoloženje obradama poznatih hitova, a posle njih nastupao je novi talas tribjut bend Maljčiki. Za žurku se sve vreme pored bendova brinuo i DJ Miloš Vlalukin.

Tradicionalni prvojanuarski koncert benda Kanda Kodža i Nebojša održan je kao četvrto veče otvaranja pivnice SubBeerni centar. Kao i za prethodne tri večeri, interesovanje je bilo veliko, a atmosfera prava festivalska – pristupačno pivo i poznate pesme pevane uglas.

***

SubBeerni centar nastao je po uzoru na svetske metropole i biće žarište za brojna kulturna dešavanja (izložbe, galerije i tome slično), koncerte poznatih i demo bendova, ali i cover i tribute izvođača.

Sada su najzastupljeniji koncerti i pivo, a uskoro možemo da očekujemo i kuhinju bogatu specijalitetima prilagođenim ljubiteljima piva.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.