Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (4. januar 2018)
Novi filmovi: Velika igra
Novi filmovi: Velika igra

Novi filmovi u bioskopima (4. januar 2018)

„Velika igra“, „Smanjivanje“ i „Legenda o Kolovratu“ – to su prvi novi filmovi koji će se prikazivati u beogradskim bioskopima u 2018. godini, od 4. januara.

Animirani film „Koko“ predstavili smo pre dve nedelje zbog pretpremijernih projekcija.

Velika igra

https://youtu.be/UQdHvC6WWVE

Rediteljski prvenac Arona Sorkina, dobitnika nagrade Oskar, scenariste filmova „Društvene mreže“, „Stiv Džobs“, „Igra pobednika“ i „Malo dobrih ljudi“.

Istinita priča o poker princezi, Moli Blum, koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre celu jednu desceniju. Moli je bila skijašica koja je postala konobarica posle neuspešne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna običnim poslom pokrenula je ilegalnu kockarnicu koju su posećivali slavni glumci i velike face s Vol Strita.

Njeni igrači su bili filmske zvezde, poznati sportisti, poslovnjaci i ruska mafija. Moli je uspešno vodila posao sve dok joj usred noći na vrata nisu upali FBI agenti. Jedini saveznik joj je bio njen advokat Čarli Džefi, koji je otkrio da je Moli puno više od onoga što se pisalo o njoj…

Originalni naslov: Molly’s Game. Dužina trajanja filma: 140 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: biografski, drama. Uloge: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Chris O’Dowd. Reditelj: Aaron Sorkin.

Legenda o Kolovratu

Novi filmovi: Legenda o Kolovratu

Radnja filma smeštena je u 13. veku kada su mongolske horde i njihov vođa Batu Kan kontrolisali većinu sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Ipak, njihove planove kvari mali odred snažnih junaka na čelu sa misterioznim hrabrim ratnikom, Kolovratom.

Film donosi očaravajuću priču o legendarnoj borbi iz bogate ruske istorije u kojoj 17 neustrašivih ratnika brani svoju zemlju od hiljada dobro obučenih vojnika. Glavne uloge tumače Ilja Malakov, Aleksej Serebrjakov i Aleksandr Ilin. „Legenda o Kolovratu“ je priča o hrabrosti, izdržljivosti i požrtvovanosti za svoju zemlju.

Najmodernija tehnologija, najnoviji specijalni efekti sa kojima se radilo na ovom filmu, dočaravaju scene borbe na jedinstven način na velikom platnu.

Originalni naslov: Kolovrat. Dužina trajanja filma: 117 minuta. Država i godina proizvodnje: Rusija / 2017. Žanr: akcija, istorijski. Uloge: Ilya Malakov, Aleksey Serebryakov, Aleksandr Ilin. Reditelji: Dzhanik Fayziev, Ivan Shurkhovetskiy.

Smanjivanje

Novi filmovi: Smanjivanje
Novi filmovi: Smanjivanje

„Smanjivanje“ govori o tome šta bi se desilo da, kao što je u filmu norveški naučnik izumeo, postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara.

Tako smanjeni, ljudi shvataju koliko iznose troškovi života u novom okruženju. Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan čovek, Pol (Met Dejmon) sa suprugom Odri (Kristin Vig) donosi odluku da napusti svoj stresni život u Omahi, da se smanji i preseli u novu, malu zajednicu. Taj izbor pokrenuće lavinu novih izazova i životnih avantura.

Originalni naslov: Downsizing. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: drama, komedija. Uloge: Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz, Jason Sudeikis. Reditelj: Alexander Payne.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.