Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar: Blues u petak, hip hop za doček!

SubBeerni centar: Blues u petak, hip hop za doček!

SubBeerni centar, novo i zanimljivo mesto u gradu koje nosi titulu najveće pivnice, pripremio je za ovaj vikend šarenolik program.

U petak, 12. januara, u Cetinjskoj 15 scenu će zapaliti naši poznati bluzeri Zona B, dok u subotu „znoje tehniku“ Stereo banana i DJ Bdat Džutim. Muzički program obe večeri počinje od 21.00.

Naš čuveni blues sastav Zona B ima iza sebe šest albuma i pored toga što ima veliko uvažavanje publike, uživaju visoko poštovanje kolega muzičara sa kojima su i višestruko sarađivali. Oni postoje od 1987. i uticajni su muzičari na našoj sceni.

– Uvek sam želeo da sviram u nekom podzemlju i pred kraj karijere će mi se ispuniti ta želja. Dobro pivo i blues se savršeno slažu, jer pivo je jedan od glavnih postulata za dobru blues svirku – kaže Zdenko Kolar, basista Zone B.

Hip hop dvojac Stereo banana srećnu Novu godinu po Julijanskom kalendaru poželeće u svom stilu.

– Dragi naši kokreatori, dođite 13. januara u SubBeerni centar da dočekamo i ovu našu. Pripremite vijuge za dobro poznati polumeditativni rodeo. Dubinska defragmentacija počinje tačno u 21.00 – poručuje niški duo pred eksploziju energije koju će pažljivo da akumuliraju do subote.

Njihov gost u prazničnoj večeri biće DJ Bdat Džutim, nekima poznatiji kao Timbe. Bdat Džutimov set se bazira na hip hop-u i r’n’b-ju, koji kombinuje sa raznim pravcima koji ga inspirišu – funk, soul, neo soul, breakbeat, itd.

U prazničnom duhu, ulaz za koncert grupe Zona B je slobodan, dok se ulaznice za srpsku Novu godinu u pretprodaji mogu naći u O.U.R. Pabu (Beogradska 71) i u Kafeu Šikarica (Skadarska 22) po simboličnoj ceni od 300 dinara. Na veče dočeka, na ulasku u SubBeerni centar, koštaće 500 dinara.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.