Naslovna » Izlasci » Sport » UEFA Liga Evrope: Partizan – Viktorija
UEFA Liga Evrope: Partizan - Viktorija
UEFA Liga Evrope: Partizan - Viktorija

UEFA Liga Evrope: Partizan – Viktorija

U Beogradu, 15. februara od 21.05, na Stadionu Partizana biće odigran prvi od dva meča Lige Evrope Partizan – Viktorija.

Ulaznice će se prodavati od 17. januara putem TicketLine-a za vlasnike sezonskih ulaznica FK Partizan, jer sezonske ulaznice za tribine neće važiti za ovaj meč.

Pravo preče kupovine vlasnici sezonskih ulaznica će moći da iskoriste do 24. januara kada će karte biti puštenu u redovnu prodaju.

Cene ulaznica su:

– jug/sever… 1.000 dinara
– istok/ zapad, bočni sektori tribina… 1.500 dinara
– istok/ zapad, centralni sektori tribina… 2.000 dinara

Ulaznice se mogu kupiti na sajtu mreže TicketLine kao i u Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46, na Novom Beogradu. Radno vreme – radnim danima od 9.00 do 18.00 časova, subotom od 10.00 do 16.00.

Rezervacija i kupovina, kao i sve dodatne informacije omogućene su i putem telefonskog poziva na broj 011/2030-570.

Parni valjak se pripremao na Kipru za najvažniju utakmicu sezone u Evropi – 1/16 finalni meč protiv ekipe iz Plzenja.

Jedan od najiskusnijih u evropskim utakmicama, vezista Marko Jevtović izjavio je tim povodom: „To je veoma ozbiljan meč sa ekipom koja možda za našu javnost nije zvučno ime, ali ozbiljan fudbalski protivnik i šampion Češke. Videli smo kako čvrsto igraju ekipe iz te regije koje nisu među prve tri, tako da znamo šta nas čeka i ozbiljno smo to shvatili“.

Posebna pravila za utakmicu Partizan – Viktorija

Za meč Partizan – Viktorija važiće posebna pravila, a najvažnije je da će svi posetioci morati da imaju ulaznicu za navedeni meč, bez obzira na uzrast.

Kupovina ulaznica je na ime, na svakoj ulaznici mora da stoji ime lica koje će sa tom ulaznicom doći na meč. Ulaznice se kupuju samo uz lični dokument i maksimalan broj ulaznica po kupcu je četiri.

Pokazivanje ličnog dokumenta sa fotografijom prilikom ulaska na stadion biće obavezno. Maloletna lica moraju da budu u pratnji punoletne osobe koja ima vežeći dokument.

Kapije stadiona će biti otvorene dva i po sata pre početka susreta.

Ulaznice moraju da se čuvaju tokom celog meča, jer će biti potrebne radi dodatnih kontrola prilikom ulaska na tribine.

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope između ova dva rivala na programu je 22. februara od 19.00 u Plzenju. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.