Naslovna » Izlasci » Sport » Vaučeri za besplatne škole plivanja
Besplatne škole plivanja za učenike osnovnih i srednjih škola
Besplatne škole plivanja za učenike osnovnih i srednjih škola

Vaučeri za besplatne škole plivanja

Vaučeri za besplatne škole plivanja za učenike osnovnih i srednjih škola biće deljeni od 15. januara do 2. februara u Sekretarijatu za sport i omladinu.

Podela vaučera je u Kraljice Marije 1, svakog radnog dana od 9.00 do 15.00.

Grad Beograd i u ovoj školskoj godini nastavlja sa realizacijom besplatnih projekata u oblasti sporta od 1. do 28. februara.

Svi zainteresovani beogradski učenici od sedam do 18 godina moći će u zimskim danima svoje slobodno vreme da provedu u sportskim centrima, gde im se pruža mogućnost da nauče da klizaju ili plivaju, a onima koji su već savladali te veštine da uživaju u ovim sportovima.

Takođe, zainteresovani učenici moći će da učestvuju u zimskim kampovima sa raznovrsnim sportsko-rekreativnim programima i kreativnim radionicama.Za dž

Cilj besplatnih programa je da se svoj deci bez obzira na materijalni status omogući bavljenje sportom, sticanje zdravih životnih navika i promena sedalačkog načina života. Želja je da deca aktivno provode slobodno vreme u društvu vršnjaka i savladaju nove veštine, saošteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Vaučeri za 13 klubova

Sportsko-rekreativni programi biće realizovani u sportskim centrima u Beogradu i u Zavodu za sport i medicinu sporta RS. Obuku plivanja i usavršavanje tehnika plivanja organizovaće 13 sportskih klubova.

Za sve sportske programe preporuka je da se zainteresovani učenici prijave organizatoru pre početka programa jer je broj mesta ograničen. Takođe, učenici koji koriste sportske objekte u obavezi su da imaju neophodnu sportsku opremu.

Svi zainteresovani roditelji, po preuzimanju vaučera, dužni su da se pre početka programa prijave klubu koji će ih evidentirati, rasporediti u odgovarajuću grupu i tako će dobiti za školu plivanja. (Beoinfo)

Besplatna škola plivanja i drugi sportovi – info

Najvažnije informacije o programima, uključujući i podatake o vremenu i mestu održavanja programa, kao i kontakt telefone organizatora programa, mogu se pronaći OVDE. (Beoinfo)