Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vladimir Tubić predstavlja debi album „Half Step Up“

Vladimir Tubić predstavlja debi album „Half Step Up“

U sredu, 17. januara, u klubu Soul Society, mladi gitarista Vladimir Tubić predstaviće svoj prvi album „Half Step Up“.

Na koncertu, na Skveru Mire Trailović, pridružiće mu se Vasil Hadžimanov i Miroslav Tovirac kao i Luka Ignjatović (saksofon), Stevan Milijanović (klavir), Aleksa Miljanović (bubnjevi) i Branko Vučetin (bas gitara).

Ako još niste čuli za ovog talentovanog gitaristu poreklom iz Banja Luke, pravo je vreme da ga upoznate kroz instrumentale koje je Vladimir Tubić snimio inspirisan outline stilom sviranja po kom je i postao poznat.Za dž

Na albumu se nalazi devet originalnih kompozicija i sofisticiranih aranžmana baziranih na fusion jazz, smooth jazz, latin i funk nasleđu, a produkciju albuma potpisao je Miša Marjanov.

Vladimir Tubić – ukratko

Vladimir Tubić osvaja svoje prvo gitarsko takmičenje već sa 16 godina, a sledi bogato muzičko putovanje protkano putovanjima i istraživanjem muzike u nekim od najprestižnijih institucija za muzičku edukaciju.

Bezbroj profesionalnih radionica, internacionalnih projekata, studijskih gostovanja, edukacija u Los Anđelesu, Subotici i Beču – učinili su mnogo za pogled na muziku ovog muzičara.

Pokazavši veliku zrelost u zvuku Vladimir je privukao mnogo pažnje muzičke zajednice, posebno u online svetu sa redovnim podcast-ima, besplatnim časovima i sadržajima na svojoj FB i Youtube stranici koje su pune kreativnih primera njegovog unikatnog pristupa improvizaciji u prepoznatljivom jazz funk bebop stilu.

Ulaz je besplatan.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.