Naslovna » Izlasci » Izložbe » 62. Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB
Međunarodna izložba pasa svih rasa - CACIB
Međunarodna izložba pasa svih rasa - CACIB

62. Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB

U nedelju, 4. marta, u halama 1 i 4 Beogradskog sajma održaće se 62. Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB.

Kinološki savez Srbije ovim prolećnim izdanjem CACIB-a tradicionalno označava početak kinološke sezone u Srbiji.

Više od hiljadu pasa će se takmičiti za titulu najlepšeg psa na svim izložbama, a ocenjivaće ih najeminentnije sudije iz celog sveta – Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Rumunije, Mađarske, Nemačke, Rusije i Filipina.

Na kraju manifestacije u centralnom ringu održava se Best in Show – izbor za najlepšeg psa izložbe, što je svakako i najatraktivniji deo manifestacije.

U okviru manifestacije održavaju se i Agility Show – sportsko takmičenje vrhunski obučenih pasa, Junior Handling – izbor za najboljeg mladog vodiča psa kao i XIII Velika godišnja izložba pasa mešanaca, koju organizuje ORCA, neprofitna organizacija za poštovanje i brigu o životinjama.

Po tradiciji, biraće se NAJmešanci u sledećim kategorijama: najkicoš, najumiljatiji mešanac ili mešanka, najglasniji mešanac ili mešanka, najčupaviji mešanac ili mešanka, najklempaviji mešanac ili mešanka, najneposlušniji mešanac ili mešanka, najlepši rep, najlepši par – dete i ljubimac i najsličniji lik – pas koji je najsličniji svom vlasniku.

Glavna nagrada pripašće NAJmešancu 2018. godine.

Pored ovih kategorija, ORCA ove godine uvodi se još jedna kategorija, a predloge za novu kategoriju možete dati na njihovoj Facebook stranici www.facebook.com/ORCASerbia. Pobednici u svim kategorijama će dobiti vredne nagrade, pehare i medalje.

Na izložbi će učestvovati i NVO Alfa, nevladina organizacija posvećena dobrobiti životinja, koja će organizovati likovnu radionicu za decu, kao i Prihvatilište „Draževac“, koje organizuje udomljavanje životinja.

62. CACIB – info

• Mesto: Beogradski sajam, hale 1 i 4
• Radno vreme: 7.00 – 17.00
• Cena ulaznice: 300 RSD / parking – po satu: 100 RSD

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.