Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Atheist Rap: Rođendanski koncert u Barutani

Atheist Rap: Rođendanski koncert u Barutani

Kultni novosadski pank-rok bend Atheist Rap održaće rođendanski koncertu subotu, 19. maja, u Barutani na Kalemegdanu.

Te večeri će obeležiti 29 godina postojanja i rada, a sviraće pesme isključivo sa prva tri albuma: „Maori i crni Gonzales“ (1993), „Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete“ (1995) i „II liga Zapad“ (1998), kojima su se afirmisali i stekli širu publiku.

Sastav Atheist Rap osnovan je davne 1989. godine. Prepoznatljiv je po sarkastičnom humoru i društveno angažovanim tekstovima.

Tokom dugogodišnje karijere, objavio je šest studijskih albuma, koncertni DVD i monografiju izdatu povodom 20. rođendana.

Poznati su po hitovima: „Wartburg Limuzina“, „Blue Trabant“, „ORA je pravi način da“, „Godina kulture“, „Fatamorgana“, „Zapadna Evropa“, „Pritilend“, „Ne bi bilo fer“, „Momci se vraćaju u grad“ i mnogim drugim. Ponovo su u studiju, pripremaju materijal za novo vinilno izdanje čije se objavljivanje očekuje tokom ove godine.

Novosadski pankeri su u poslednjih desetak godina jedan od koncertno najaktivnijih domaćih sastava. Nastupali su širom regiona, ali i Evrope, pa tako i na priznatim festivalima.

Karte za rođendanski koncert grupe Atheist Rap su u prodaji, po promo ceni od 600 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a i Gigstix-a. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.