Naslovna » Izlasci » Muzika » Hotel Slavija Garni: Dan zaljubljenih u restoranu Panorama
Hotel Slavija Garni: Dan zaljubljenih u restoranu Panorama
Hotel Slavija Garni: Dan zaljubljenih u restoranu Panorama

Hotel Slavija Garni: Dan zaljubljenih u restoranu Panorama

Gala večera i intimna atmosfera restorana „Panorama“ na VII spratu hotela Slavija Garni – to je ono što preporučujemo za Dan zaljubljenih, 14. februara.

Bliži se još jedan lep praznika, možda i za nijansu lepši od drugih, pošto slavi ljubav i zaljubljenost i odaje počast vinu. S obzirom da posle njega slede dva neradna dana (15. i 16. februar) povodom Dan državnosti Republike Srbije, ovo će biti idealna prilika i povod za veselje uz raskošnu svečanu večeru i kvalitetan muzički program.

Kažu da je statistički najviše veza započeto za praznike ovog tipa kao što je Dan zaljubljenih, Osmi mart itd.

Ako još niste zaljubljeni nipošto ne sedite u kući za Dan zaljubljenih – te večeri otkrijte restoran „Panorama“, sa najlepšim pogledom na novu spektakularnu fontanu i centar Beograda. Ako se i ne zaljubite te večeri uživaćete u izvanrednom provodu.

Hotel Slavija Garni: Dan zaljubljenih u restoranu Panorama

A vi, koji jeste zaljubljeni, proslavite svoj praznik u jednom od najintimnijih i najromantičnijih restorana u gradu. Uz čašu omiljenog pića nazdravite sa partnerom dok se pod vašim nogama pruža pogled na prelepi centar naše prestonice.

Panorama, Dan zaljubljenih i… muzika

Izazov bend i Ana Sarić! – Majstori štimunga, mućkaju lagani koktel stranih i domaćih evergrinova uz primese mediteranskih stvari. Zatim će poslužiti dobru dozu najboljih ex-Yu pop rock hitova, a onda će se polako kroz noć doći i do zabavnjaka i narodnjaka ali sve sa ukusom i dobrom selekcijom.

Hrana: Svečana večera i posluga za stolom

Glavno jelo: – Pileće belo, rozbif u sosu od zelenog bibera, pljeskavica
• Salata: – Salata od kupusa sa paprikom i prazilukom
• Prilog: – Pekarski krompir
• Poslastica: – Voćni kolač

Piće – All inclusive paket

• Vino – crveno, belo, rose; pivo; bezalkoholna pića: mineralna voda i sokovi (gazirano i negazirano); kafa: domaća i espresso; kokteli.

Hotel Slavija Garni: Dan zaljubljenih u restoranu Panorama

Cena

• 18 EUR po osobi; u cenu ulazi svečana večera, neograničena konzumacija pića i sedeće mesto za svečanim stolom. U ponudi nisu barski stolovi, samo klasična restoranska sedenja.

Info telefon

• 060/434-66-22 (call, Viber, Whats App).

Budite deo najboljeg provoda u gradu za Dan zaljubljenih, u centru dešavanja u Hotelu Slavija: VII sprat, restoran „Panorama“!

Kao i prethodnih godina, pripremljena su brojna iznenađenja!

Važna napomena: Postoji mogućnost rezervacija i plaćanja iz inostranstva, kao i dostave karata brzom poštom širom Srbije!