Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi (1. mart 2018)
Novi filmovi (1. mart 2018): Izdaja
Novi filmovi (1. mart 2018): Izdaja

Novi filmovi (1. mart 2018)

Izdaja„, „Lady Bird„, „Pčelica Maja 2„, „Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju„… to su novi filmovi u bioskopima od 1. marta 2018. godine.

Podsećamo, u toku je 46. FEST.

U sredu, 7. marta od 20.00, u bioskopu Cineplexx Ušće SC biće premijerno prikazan film „Led„. I ovaj film predstavljamo u pregledu „Novi filmovi“.

Izdaja

Ovo je adaptacija špijunskog romana Džejsona Metjusa, smeštena u modernoj Rusiji, koja prati operativca Dominiku Jegorovu.

Ona dobija naređenje da, mimo njene volje, postane „vrabac“, odnosno obučena zavodnica na zadataku i da prati mladog agenta CIA, Natanijela Neša, koji je dobio ulogu da istraži ruski obaveštajni sistem.

Između njih dvoje se javlja privlačnost, ali se emotivnom vezom izlažu velikom riziku. Do još jednog preokreta dolazi kada i nju angažuje CIA da otkrije izdajnika na visokom nivou u Vašingtonu.

Originalni naslov: Red Sparrow. Dužina trajanja filma: 140 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: triler. Uloge: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Mary-Louis Parker. Reditelj: Francis Lawrence.

Lady Bird

Novi filmovi: Lady Bird

Emotivna filmska priča o avanturama mlade žene koja godinu dana živi u severnoj Kaliforniji.

Sa filmom „Lady Bird“, Greta Gervig se predstavlja kao nova, smela rediteljka sa svojim debijem, prikazujući sve dobre i loše strane u turbulentnom odnosu majke i ćerke tinejdžerke. Kristin „Lady Bird“ MekFirson se odupire ali je zapravo identična kao njena majka brižna žena snažne volje koja se trudi da, radeći kao medicinska sestra, održi porodicu na okupu nakon što je otac „Lady Bird“ izgubio posao.

Sa radnjom koja se odigrava u Sakramentu 2002. godine, u sredini u kojoj se ubrzano poboljšava ekonomska situacija u Americi, film „Lady Bird“ je efektan prikaz međusobnih odnosa koji nas oblikuju, uverenja koja nas definišu i nezamenjivog osećaja topline svog doma.

Originalni naslov: Lady Bird. Dužina trajanja filma: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: komedija, drama. Uloge: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges. Reditelj: Greta Gerwig.

Pčelica Maja 2: Medene igre

Novi filmovi: Pčelica Maja 2

Pčelica Maja uz koju su odrasle mnoge generacije u novoj uzbudljivoj avanturi za celu porodicu!

Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece. Posle prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče.

Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Baztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?

Originalni naslov: Maya the Bee: The Honey Games. Dužina trajanja filma: 83 minuta. Država i godina proizvodnje: Nemačka / 2018. Žanr: animirani. Sinhronizacija: Mina Lazarević, Stevan Pjale, Milan Tubić, Jelena Jovičić, Jovana Stipić, Aleksandra Širkić… Reditelji: Noel Cleary, Alexs Stadermann.

Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju

Novi filmovi: Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju

Оčajna zbog nesposobnosti lokalnih vlasti da uhapse počinioca ubistva njene kćeri, jedna majka ih lično izaziva u javnosti.

Originalni naslov: Three Billboards outside Ebbing, Missouri. Dužina trajanja filma: 115 minuta. Države i godina proizvodnje: SAD, VB / 2017. Žanr: drama. Uloge: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Peter Dinklage. Reditelj: Martin McDonagh.

Led

Novi filmovi: Led

Inspirisan istinitim događajima, Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples.

Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima.

Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Originalni naslov: Lyod. Dužina trajanja filma: 113 minuta. Država i godina proizvodnje: Rusija / 2018. Žanr: drama, muzički, ljubavni. Uloge: Aglaya Tarasova, Miloš Biković, Alexander Petrov, Mariya Aronova, Kseniya Rappoport, Yan Tsapnik. Reditelj: Oleg Trofim.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.