Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Soul Society: Nedelja kvalitetne autorske muzike u Beogradu
Soul Society: Ivana Vukmirović
Soul Society: Ivana Vukmirović

Soul Society: Nedelja kvalitetne autorske muzike u Beogradu

U klubu Soul Society – stari Bitef (Skver Mire Trailović), ove nedelje na bini su dva izuzetna autorska benda – Manivi i Drama Organ Trio.

Sreda, 14. februar, 22.00: Ivana Vukmirović

Jedan od najautentičnijih vokala na domaćoj sceni, Ivana Vukmirović, počastiće koncertom sve zaljubljenike u dobar zvuk u klubu Soul Society, kada će nastupiti njen autorski bend Manivi.

Beogradsku publika Ivana osvaja mesecima svojim nastupima u Beogradu, posebno kada se na koncertu Robert Glaspera popela na binu sa svojim vrhunskim bendom i predstavila svoj album svim onim pojedincima koje cene kvalitetan, moderan i iskren zvuk.

Ona oko sebe okuplja najvrsnije muzičare sa kojima se muzički poigrava oko soul-a, alternativnog popa, mile elektronike i fuzije drugih žanrova: Dragan Ćalina (klavijature), Peđa Milutinović (bubanj) i Dejan Antović (bas).

Pored autorskog materijala, Ivanin bend će na repertoaru imati i numere koje izvode Erykah Badu, Hiatus Kaiyote, D’Angelo i Robert Glasper.

Cena ulaznice: 250 dinara (garderoba uračunata), a parovi kupuju jednu kartu. ☎ Rezervacije: 063/377-420.

Subota, 17. februar, 22.00: Drama Organ Trio

Soul Society: Drama Organ Trio

Drama Organ Trio je džez sastav čiji zvuk asocira na soul džez 60ih i legendarne albume Blue Note produkcije.

Za kratko vreme postali su jedan od omiljenih sastava domaće scene i spremili su diskografski prvenac „Dramathology“. Album sadrži deset autorskih kompozicija, a kao kompozitor potpisuje se Aleksandar Cvetković Drama.

Muzika je bazirana na modernijem pristupu džez komponovanja kroz različita formalna i harmonijska rešenja, kao i raznim ritmovima i metrima. Svojim specifičnim sastavom i muzičkom fuzijom ovaj trio stvara svoj autentični zvuk.

Drama Organ Trio čine: Luka Ignjatović (saksofon), Aleksandar Grujić (klavijature) i Aleksandar Cvetković (bubanj)

Cena ulaznice: 200 dinara (garderoba uračunata). ☎ Rezervacije: 063/377-420.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.