Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Soul Society: Ruth Koleva predstavlja novi album

Soul Society: Ruth Koleva predstavlja novi album

Bugarska pevačica Ruth Koleva donosi novi album iz Los Anđelesa u Beograd, preciznije u klub Soul Society, 8. februara od 22.00.

Jedna od najuspešnijih muzičarki Balkana, soul pevačica Ruth Koleva predstaviće beogradskoj publici novi album „Confidence.Truth“.

Iako je njen zvuk ukorenjen u soul-u i pod snažnim uticajem džeza, novi album Koleve donosi drugačiji zvuk – ekspresivniji i vibrantiji. Osetićete njen neumorni duh koji je probuđen energijom njenog dugogodišnjeg benda sa kojima se okuražila da objavi treći album, produciran na zapadnoj obali SAD.

Na albumu „Confidence.Truth“, Ruth je sarađivala sa poznatim američkim studijskim muzičarima.

Ruth Koleva je svoj zvuk iznela van granice Jugoistočne Evrope, sve do Londona i LA, gde je imala priliku da otvori koncert predivne soul/rnb pevačice Lianne La Havas.

Bugarka je otkriće jednog od najznačajnijih muzičkih producenata današnjice, Marka Ronsona (producent Amy Winehouse i Lilly Allen), a postala je prepoznatljiva zvezda bugarske muzičke scene, koja je zavidnom saradnjom uspela da glasom ispuni sale u Velikoj Britaniji i SAD.

Umetnici koji definišu soul eru danas – kao što su Erika Badu i Džil Skot, uticali su na kompletnu emociju stvaralaštva ove mlade umetnice.

Cena ulaznice je 350 RSD. Rezervacije na 063/377-420.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.