Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar: Bad Copy, EKV tribute, Kralj Čačka i još mnogo toga!
SubBeerni centar (foto: Mrvica)
SubBeerni centar (foto: Mrvica)

SubBeerni centar: Bad Copy, EKV tribute, Kralj Čačka i još mnogo toga!

U klubu SubBeerni centar, najvećoj pivnici u regionu koja se nalazi u samom centru Beograda u Cetinjskoj 15, održaće se niz koncerata, a možemo da očekujemo i sve raznovrsnije događaje.

14. februar: Bad Copy

Budući da Bad Copy nastupa 14. februara od 21.00, ono čuveno pitanje „Da l’ je ljubav ili pivo“ će baš na ovom koncertu dobiti na posebnoj težini… ili lakoći…

„Nije Dan zaljubljenih nego Sveti Trifun… Nije, nego je Dan zaljubljenih“… Potpuno je nebitno, bitno je da Bad Copy imaju veliki beogradski koncert, na koji ćeš ti da dođeš 14. februara – suptilno publici naređuju Bad Copy, a ova tri momka je bolje da se poslušaju.

Prošlo je pune četiri godine od kako su Bad Copy u Hali sportova održali, po mnogim mišljenjima, možda i svoj najbolji koncert u Beogradu. Dogodio se baš na Dan zaljubljenih, pa će ovogodišnji biti pravi izazov za bend.

Ulaznice dostupne u prodaji po ceni od 600 RSD u OUR Pub-u (Beogradska 71) i Šikarici (Skadarska 22).

16. februar: EKV tribute „Deca iz vode“

Ako bi tražili jednu reč koja opisuje pesme EKV-a onda bi to svakako bila ljubav. Povodom nedelje ljubavi, EKV tribute band project „Deca iz vode“ nastupaju ovog petka u Cetinjskoj 15.

Očekuje vas nastup u trajanju od oko dva sata gde će bend odsvirati sve najveće hitove i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a: „Ljubav“, „Srce“, „Oči boje meda“, „Ti si sav moj bol“, „Krug“, „Sinhro“, „Par godina za nas“, „7 dana“, „Pored mene“, „Aut“ i mnoge druge.

Energija i emocija koja se emituje sa bine je vrhunska, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Muzička i stručna javnost često je bend opisivala kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao.

Karte su u pretpodaji u Our Pub-u (Beogradska 71), kafe-u Šikarica (Skadarska 22) i Felix Shop (TC Sremska) po ceni od 350 dinara. Na dan koncerta na ulazu u SubBeerni centar biće 500 dinara.

17. februar: Kralj Čačka

Kralj je stigao na rok scenu. Sa sobom je doneo mudre, lepe i gorke pesme, u kojima se iskrenost i autentičnost oštro suprotstavljaju izopačenostima ovog vremena.

Pararokerske muzičke idiome – kao što su kabaretska pesma, ulični moritat, kantri lament, bluz žalopojka ili pozorišni song – prilagodio je svojoj umetničkoj viziji.

Ulaznice se mogu uzeti u prodaji po ceni od 600 RSD u OUR Pub-u (Beogradska 71) i Šikarici (Skadarska 22).

***

U SubBeernom centru u Cetinjskoj 15, najvećoj pivnici u regionu, dešavaće se još brojni koncerti, a za sada su najavljeni sledeći:

• 14. februar: Bad Copy
• 16. februar: EKV tribute band „Deca iz vode“
• 17. februar: Kralj Čačka
• 23. februar: Zemlja gruva
• 24. februar: 2Hot4Stage festival hip-hip plesa
• 3. i 4. mart: Goblini

SubBeeramo se u SubBeernom centru!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.