Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar: Goblini – nikad jači!

SubBeerni centar: Goblini – nikad jači!

Legendarni šabački pankeri Goblini održaće kidačke koncerte 3. i 4. marta od 20.00 u klubu SubBeerni centar (Cetinjska 15).

Posle oporavka gitariste Leonida Pilipovića, Goblini se vraćaju koncertnim aktivnostima i ponovo nas okupljaju u gomile.

Kao gosti, 3. marta će svirati bend Iskaz, a Only The Impeccables će nastupati dan kasnije.

– Alen i Leo su nedavno imali saobraćajnu nesreću na putu za koncert i usled zadobijenih povreda nisu bili u mogućnosti da sviraju zakazane koncerte. Sada, kada su se oporavili, rešili smo da se odužimo publici. Leo će sedeti na koncertu i daćemo sve od sebe da ovo budu koncerti za pamćenje – izjavio je basista benda Vlada Kokotović.

Goblini su nedavno objavili pesmu „Jedan za sve“ koju će izvesti na predstojećim koncertima.

Ulaznice za koncerte u SubBeernom centru se mogu naći u pretprodaji po ceni od 1.000 RSD u Felix Shopu, Our Pub-u kao i na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a i na njihovom sajtu, kao i na dan koncerta po ceni od 1.200 RSD na ulazu u SubBeerni centar.

Više informacija možete dobiti na 061/1420-299, ili Facebok stranici SubBeernog Centra i instagram profilu subbeerni_centar.

Subeeramo se u najautentičnijem prostoru na mestu gde je više od 130 godina radila jedna od retkih parnih pivara u gradu i šire – „Ignjat Bajloni i sinovi“.

Dan ranije, 2. marta, Goblini će svirati u novosadskoj „Fabrici“, a nastupiće obe predgrupe.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.