Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 40. Sajam nautike, lova i ribolova
40. Sajam nautike, lova i ribolova
40. Sajam nautike, lova i ribolova

40. Sajam nautike, lova i ribolova

Na Beogradskom sajmu (hale 1 i 4) od 3. do 7. aprila biće održan jubilarni 40. Sajam nautike, lova i ribolova.

U pitanju je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu.

Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije.

Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zaljubljenicima u vodu svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, dok su ekologija i bezbednost na vodi postale neizostavne teme.

Poseban akcent se stavlja na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gde se mogu videti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta, kako za koga.

Najavljeno je više od pedeset izlagača uz desetak iz inostranstva.

Sajam nautike, lova i ribolova uvek ima i bogat prateći sadržaj – stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umetnici, muzeji i institucije.

Radno vreme je od 10.00 do 19.00 u prva četiri dana, dok će poslednjeg dana Sajam nautike, lova i ribolova biti otvoren od 10.00 do 17.00.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 RSD, a parking košta 100 RSD po satu. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.